Imam i Halland önskar att Allah ger bröderna i Syrien seger

ISLAM. I morse läste vi om 91-åringen som dömdes för hets mot folkgrupp för att han skrivit några väl valda ord om muslimer och deras egenskaper som människor.

En imam i Halmstad predikar en radikal tolkning av islam, att homosexualitet är ett virus och att han önskar att Allah ger ”bröderna i Syrien seger”. För det slapp han dock åtal och drev från twittervänstern.

Halmstads kommun träffar imamen varannan månad utan att säga något om detta. Nu har även syltryggarna i Halmstads kommun reserverat mark på historisk mark för att bygga en moské, enligt Kvällsposten, tyvärr bakom betalvägg.

Marken vid Fyllebro, där moskén ska uppföras, är nämligen en mycket viktig plats i svensk historia.

Slaget vid Fyllebro 1676 var det avgörande slaget under det skånska kriget mellan Sverige och Danmark. Det var där som kriget vände och gjorde att Sverige kunde behålla landets södra delar.

Enligt historieprofessor Dick Harrison vid Lunds universitet är det historiskt oförsvarbart att förstöra en sådan plats genom att forsla bort jorden och sabotera möjligheterna för framtida arkeologiska undersökningar.

Dick Harssion menar att Fyllebro är ”en av de viktigaste fältslagsplatserna i svensk historia”.

Men slagfält räknas inte som fornlämningar vilka gjort att kommunen ändå kunnat gå vidare med moskébygget.

– Vår historielöshet gör att jag skäms lite över att bo i Sverige, säger Dick Harrison till Hallandsposten samtidigt som han påpekar att han inte har något emot moskéer i sig.

-Pettersson har noterat att herr Harrison brukar försvara invandringen ”vi har alltid haft invandring”  och han har ljugit om att invandringen är en vinst för Sverige.

Harrison om någon borde veta vad islam åstadkommit under 1400 år.

-Jag tycker inte det ska byggas några moskéer alls, slagfält eller eller inte. Islam tillhör inte vår flora och fauna ideologin hotar ursprungsbefolkningen och det kommer på sikt att innebära att det blir fler slag i landet…

Slaget vid Halmstad 1676
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Imam i Halland önskar att Allah ger bröderna i Syrien seger

  1. Det dealas väl med muslimerna i kommunen om deras röster.
    Det är borgerlig majoritet med moderat kommunalråd i kommunen så det kan inte vara socialdemokraterna som ska återgälda rösterna de fick i valet.
    För övrigt anser jag att det ska införas ett generellt förbud mot moskébyggen och minareter.

  2. Den där Harrysson jobbar ju med Svenska Dagbladet, som numera tillhör de Vänstervridnas skara, hand i hand med Aftonbladet.

    Där passar han in bland de invandrarvänliga analfabeterna..

  3. Märkligt att homolobbyn är så tyst. De brukar ju vara en våldigt stark påverkansgrupp annars.

  4. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    En nation där medborgarna inte har förmågan att hävda sin egenart, sina kunskaper och där mindre intellektuellt bemedlade ges chansen att ta över är ett land som Sverige dömt att gå under.

  5. Att denne imam i Halland skulle önska att Allah ger seger till systrarna i Syrien … Ja den tanken kommer aldrig någonsin landa i hans starkt misstänkt gravt islam-virus-infekterade hjärna.

  6. Jaså, homosexualitet är ett virus tycker denne imam. Det kanske snarare är islam som är ett virus?

  7. Stockholm är segregerat men Halmstad är supersegregerat. Öster om stan bor aporna, de har eget inomhuscentrum för att inte beblanda sig med vanligt hyggligt folk. På västra sidan bor de förmögna, nästan alla har en robotgräsklippare och det är otroligt rasrent. Hitler skulle gjort honnör vid ankomst till detta paradis.

  8. Om inte jag har fel så verkar det som 82% PK knallkorkar vill ha moskéer överallt så dom får nära till sin fredagsbön. Stort grattis, gud är stor jublar man nu tillsammans i Halmstad.

Kommentera