Annie Lööf (C): ”Människor som kommer hit pratar svenska…”

INRIKES. Under politikerveckan i Järva den 12-16 juni 2019 bjuds politiker, företag, organisationer, myndigheter, föreningar och medborgare in att samlas på Spånga IP – för att lyssna när partiledarna från våra riksdagspartier, samt Feministiskt initiativ, håller tal. I år kommer talen också översättas till arabiska, somaliska och engelska, rapporterar StockholmDirekt.

-Pettersson säger, i år kommer talen också översättas till arabiska, somaliska och engelska…

Jag undrar dessutom varför Feministiskt initiativ bjuds in men inte Alternativ för Sverige och Medborgerlig Samling eller något annat parti utanför riksdagen?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Annie Lööf (C): ”Människor som kommer hit pratar svenska…”

  1. Precis, det är därför kostnader för tolktjänster inte alls har mångfaldigats de senaste åren!!!

  2. ”Järvaveckans grundare Ahmed Abdirahman, 32, är mannen som fått samtliga partiledare att åka till en idrottsplats i förorten.

    Han har övertygat Stockholms stad och Stockholms läns landsting om att bidra med hundratusentals skattekronor till olika projekt – samtidigt som hans förening i år hyr ut tält för 15 000 kronor i timmen.

    Men i Stockholms stadshus väntar tjänstemännen fortfarande på den ekonomiska redovisningen efter förra årets politikervecka.”

    https://www.expressen.se/nyheter/miljonomsattning-i-jarva-men-redovisningen-saknas/

  3. Fruns komentar ”vilken planet kommer hon ifrån” då många av våra såkallade nysvenskar intd ens pratar förstårlig svenska efter 10 år här

  4. https://imgl.krone.at/scaled/1892286/v725107/630×356
    Då kan Rödhättan taga hand om de Pirater,som kapade handelsfartyget utanför Libyen.Nu ligger detta i Malta,och militär bevakar piraterna.Ingen vet f.n. vad som skall ske med denna båtslast kriminella.
    Abzurdistan behöver ju fylla på med sådana pensionsräddare,i detta fall niggrar som redan lär tala flytande ”svenska”,enl. Annie….

  5. Annie hävdade att invandrare utöver att de redan pratar svenska redan vid ankomsten och sen …

    … betalar skatt

    … tjänar pengar

    i den ordningen.

    Visste inte att de betalar in skatten i förskott d v s innan de tjänat pengarna. Varifrån kommer pengarna de betalar skatten med? Propagandan har ju gjort gällande att flyktingarna kommer helt utblottade.

  6. Bara bra att promota F!, i den bästa av alla världar kan de vid nästa val ta en eller två procent av de rödas röster.

  7. Pettersson skulle nog inte vilja ha 30 miljoner apor i Sverige. Vi går under med de vi har. De urholkar välfärden, de begår massor av brott. Den som inte vill ha Sverige svenskt måste vara galen.

  8. Ett rent löjligt spektakel åk till spånga ip efter solens nedgång om ni vill uppleva mångkulturen.

  9. ”Det är oerhört viktigt. Vi pjatar svenska. Männisjor som kommer hit pjatar svenska.”

  10. En sammankomst för eliten inom områdena idioti, imbecillitet och Sverigefientlighet.

Kommentera