45 bilar förstörda – på två månader

BROTTSLIGHET. Sedan den 2 februari, på mindre än två månader har 45 bilar förstörts i anlagda bilbränder i den före detta idyllen Varberg. Värst drabbat är bostadsområdet Håsten. 

Läs mer på Expressen…

-Pettersson säger 45 bilar på mindre än två månader i den lilla f.d. Västkustidyllen Varberg, det är närmast att betrakta som krigstillstånd. Hur går det med tryggheten Stefan?

 

***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “45 bilar förstörda – på två månader

  1. Det är antagligen grillsäsongen som börjat tidigt i år när kulturberikarna har partaj, eller så är det bara anmälningsbenägenheten som ökat då hallänningar alltid eldat bilar.

  2. Det ät väl EU som ligger bakom bilbränderna. Gäller ju att få bort alla äldre bilar så att den nya generationens bilar kommer ut på gatorna efter 2022.
    https://www.expressen.se/motor/trafik/eus-krav-autobroms-och-alkolas-i-alla-bilar/

    Vad kommer inte dessa nya bilar att kosta?
    Ytterligare ett sätt att göra de rika rikare och de fattiga fattigare. Det sticker väl i ögonen på ”gräddan” att populasen har haft råd att ha bil.

  3. Det är förbjudet att bränna bilar och tom dödsstraff i många icke västerländska länder att bränna en enda bil.Löfven och hans rövarband välkomnar alla som vill bränna bilar till Sverige,svensken betalar för nöjet och förödelsen det medför.Socialister är bra på att stjäla andras pengar och berika sig själva och sedan dela ut till alla utom dem som arbetar hårt betalar världens högsta skatter och sköter sig.

  4. ”Så är det”
    – brukade en kristendomslärare i skolan säga
    under lektionerna.
    Troligen var han tvungen att, hela tiden, övertyga sig själv om att det som inte finns ändå fanns i hans
    värld.

    I Varberg har de trott att de levde i en trygg värld.
    Den villfarelsen har de nu blivit varse.
    => ”så är det”

    – men de röstade kanske på socialdemokraterna?
    – och då får de ligga som de bäddat!
    Ha, ha, ha.

  5. Bilbränder är ett naturligt tillstånd i Sverige i dag.
    Är väl ett sätt för okcupanterna att tala, nu tar vi över här.

  6. Har inte hört ett ord om detta i Regimens SR! Mörkningsagendan blir tydligare för varje dag.

Kommentera