3 thoughts on “Dagens Fråga

  1. I kväll börjar alltmer sippra fram kring den terrorist som jag skrev om i för-middags. Det handlar om en 42-årig irakier,som varit yrkessoldat 15 år i Irak. Denne islamist tog tåget från Wien till Berlin,för att genom sitt attentat söka döda otroende.
    Efter att han insåg att hans möda var förgäves,tog han det säkra före osäkra,genom att välja en Flixbuss tillbaka till Österrike,där svinet hade fått uppehållstillstånd !
    Som många andra av den sorten,misstänkes sinnes-sjukdom !!

  2. Ja och nu söker dessa ”fredliga o-.humana” införa deras kultur i Europa.
    https://imgl.krone.at/collage/post/1890839/veb4a15/white_yellow/630×356
    Rubrik o. bild ovan pryder idag framsidan av Kronen i Österrike.
    Anledningen är att i Wien fanns en av de terrorister som ingick i gruppen som av dryga 10-talet,som greps i Tyskland förra veckan.
    I en fastighet ägd av katolska församlingen Wien,bodde denne Iraker med sin familj.Mycket få detaljer om vad dessa terrorister sysslat med,har rapporterats i tysk press.
    Nu får vi veta att dessa inriktat sig på mord mot ICE-resenärer.Minst tre försök att orsaka en tågkatastrof har de hunnit med.
    Ett i Bayern,ett i västra delen av landet och slutligen,ett norr om Berlin. Det var det sistnämnda som ledde till spåret för attentaten.På olika sätt hade gruppen sökt sabotera banlinjer där dessa tåg rusar fram i dryga 200 km.
    I länken nedan kan ni läsa mer intressanta detaljer.
    https://www.krone.at/1890839

    • Inte bara Nordens nyhetsflöde fungerar olika.Stenbock som hör musik/nyheter i bakgrunden,under dagliga hushållsarbetet hörde just hur nyheten ovan,för första gång avslöjades för de som drabbats av attentaten.(Tyskland) Om det var rent tvångsmässigt,får var och en fundera över…..
      Således råder samma förhållande mellan Österrike/Tyskland som mellan Abzurdistan och våra grannländer !!!!
      Som liten lärde jag följande: ”Skall du få höra sanningen…lyssna på ditt barn” !
      Något som tyska och Abzurdska skribenter,skulle anamma…..

Kommentera