Make EU lagom again

EU-VALET 2019. Kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor kopierar Donald Trumps retorik i partiets nya kampanj inför EU-valet, rapporterar Expressen. Budskapet lyder ”Make EU lagom again”.

– Vi vill att EU ska bli mer lagom, men det betyder inte att kampanjen behöver vara lagom, säger Ebba Busch Thor.

-Pettersson var långt ifrån först med budskapet, men jag undrar om det är Trump som KD-ledaren kopierar?

Pettersson tycker Sverige ska bli lagom igen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Make EU lagom again

  1. Den brutala sanningen är att det finns ingen parti av dignitet som helt tar svenskarnas parti. För att åter bli ett hemland för svenska folket måste alla charlataner med avkomma som utnyttjat landet sedan tidigt 1970-tal skickas i retur.

    Sedan finns det bättre såväl som sämre partier. MP, S, V, L, och C kan vi helt räkna bort och jag hoppas att väljarkåren håller med. M och KD propagerade emot Viktor Orbán och hans parti i EU-gruppen vilket medförde att Fidesz varken är inne eller ute. SD genom riksdagsledamoten Markus Wiechel menar att de kommer inte att rannsaka de uppehållstillstånd som delats ut som konfetti. Tidigare har de också backat ifrån Swexit.

    För att Sverige åter ska bli en nationalstat krävs att vi dels befriar oss från federalisternas bojor, dels att vi inför meritbaserad invandring – retroaktivt. För att det ska ske måste hela svenska folket vakna, innan det är försent.

  2. Litar personligen aldrig på vad en i grunden mångkulturälskande 7 klövare säger !!!!!!!


  3. Let’s see efter Brexit ältats färdigt…i bästa fall
    reser sig ett nytt Europa ur nuvarande kaos
    …konservativa krafter stretchar i detta nu, för
    fulla muggar i EU…må detta ge resultat, iaf
    gissar jag katastrofen lurar runt knuten…kan
    Isf föra med sig att hela världsekonomin får
    stora skälvan…
    En ny medeltid kan härmed (i värsta fall) stå
    inför dörren…ef. lite destruktivt pang-pang?


      • Sverige-Demokrater på skilda håll då
        givetvis…annars gåre som de gick för
        Vargen (vovvarnas stamfader)…ida te
        82% bondhundar som kutar omkring
        och mopsar sig!

  4. En styggelse till ”Swenglish”. Men det finns en poäng med att EU har blivit alltför mycket av en diverseaffär, den största olyckan är den gemensamma jordbrukspolitiken och EU-parlamentets månatliga flyttcirkus. Den gemensamma marknaden däremot är bra, t ex.

Kommentera