Negerbyar och kvinnogöra, det är betydligt högre till tak inom socialdemokraterna…

YTTRANDEFRIHET. Thoralf Alfsson, f.d. riksdagsledamot och mångårig medlem i Sverigedemokraterna som för en tid sedan uteslöts ur SD på oklara grunder har lyssnat lite till Socialdemokraternas partikongress och inslag i Sveriges Radio och på sajten Kvartal där socialdemokrater intervjuas eller deltar i panelen.

Det slår Thoralf att det är betydligt högre till tak inom Socialdemokraterna än inom SD. Alfsson har aldrig tänkt tanken tidigare.

När lästa man om att Socialdemokraterna uteslöt en medlem?

Läs vidare på Thoralfs blogg…

-Pettersson kan inte annat än hålla med Thoralf, jag är visserligen inte med i SD och har aldrig varit men helt klart är partiet otroligt toppstyrt.

Ett exempel är socialdemokraten Per-Arne Frisk som kallade planerade boenden för ”flyktingbarn” för negerbyar år 2016, enligt SVT.

-Pettersson säger att i sak har Frisk rätt, han säger att när man samlar alla på ett ställe blir det ingen integration och då hittade han inget annat ord än ”negerbyar”.

Nåväl, till Thoralf Alfssons fråga om högt i tak. Per-Arne Frisk arbetar fortfarande kvar hos socialdemokraterna och stod i valet 2018 på plats 7 på den lokala valsedeln. Hur länge tror ni en Sverigedemokrat som kallat flyktingboenden för negerbyar suttit kvar?

Om Per-Arne Frisk på bloggen…, han har även uttalat sig om ”kvinnogöra” och att tiggeriet är organiserat redan år 2014, det har han rätt i men det  brukar inte räcka…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Negerbyar och kvinnogöra, det är betydligt högre till tak inom socialdemokraterna…

  1. Enda felet med Syd-afrika under Peve Botha, var att apartaiden inte var likvärdig.

    För integration, är mer som Hitlers koncentrationsläger. Där man tar kål på folk, för konstlade konglomerat. Och det är ju inte att föredra.

    För människan har inget värde i sig, utan förankring. Allt är inte av godo, bara för att det släpps fram, som vänsterfolket tycks tro, med sin jämlikhetshysteri.

    Taket bör också lyfta i en församling, om Gud ska kunna sägas vara där.

  2. Jag vill gärna tro att det finns fakta som inte känner till, när det gäller uteslutningen av Thoralf. De officiellt redovisade skälen känns mer än lovligt vaga.

    • SD har lovat att skriva ett brev till Thoralf med en mer utförlig förklaring men det lyser hittills med sin frånvaro.

    • Tyvärr har SD´s ”medlemsutskott” med skitstöveln Magnus Olsson Malmö,som ordf. gjort sak samma i många andra ärenden,genom åren !
      Duktiga medarbetare har uteslutits för bagateller…. Påminner till del om knivarnas natt,i ”SD/Röhm-affären” 1934.(ni yngre får Googla)
      Grunden får var och en spekulera kring….. Stenbock vet att det finns några väl avlönade poster/dieter inom såväl,riks som kommunal/region-politiken.
      Vidare att det finns en kultur i ALLA PARTIER,att borsta rätt personer på ryggen.Ja det finns faktiskt åtminstone en,som blivit rik på kuppen….Ingen nämnd,men väl bevarad i minnet !

Kommentera