En arab och en somalier begärs häktade för brutalt knivrån av 61-årig kvinna i Malmö

BROTTSLIGHET. Tre unga män har gripits misstänkta för två rån som inträffade i och vid Beijers park i Malmö för drygt två veckor sedan. En kvinna knivskars vid ett rån tisdagsmorgonen den 5 mars i parken och åklagaren rubricerar händelsen som försök till mord. 13 timmar senare rånades en taxichaufför i närheten av parken.

De tre gripna är 18 och 19 år gamla. De är misstänkta för försök till mord och och rån.

Enligt Fria Tider har nu två män begärts häktade för mord för överfallet på kvinnan.

  • Den ene är en ”statslös” arab som ska vara född 2001. Han har bostadsadress i Malmö.
  • Den andre misstänkte gärningsmannen är somalier, med medborgarskap i Somalia. Han uppges vara född år 2000 och är bosatt i Uddevalla.

Båda begärs häktade på sannolika skäl misstänkta för mordförsök på kvinnan. För rånet av taxichauffören häktas dessa två plus ytterligare en invandrare.

-Pettersson låter Fredrik Reinfeldt tala…

TIDIGARE 2019-03-05. Mordförsök, kvinna rånad och knivskuren i Malmö

BROTTSLIGHET. En kvinna i 60-årsåldern har rånats och knivskadats i Beijers park i Malmö, uppger polisen för flera medier. Hon ska ha överfallits av två män vid 07-tiden.

Socialdemokraterna har varit största parti och styrt Malmö i över 100 år. Undrar om de fått som dom vill?

Kvinnan har knivsticksskador på övre delen av kroppen samt på benen. Flera polispatruller finns på platsen för eftersök av de båda gärningspersonerna. Målägande är omhändertagen av ambulanspersonal.

Anledningen till överfallet är okänt. Enligt uppgift ska dom inte vara bekanta med varandra.

Kvinnan transporteras med ambulans till sjukhus och förhör mm kommer att genomföras med henne så snart möjligt. Polispatrullerna i området prioriterar eftersök av gärningspersonerna.

Brottsrubriceringen justeras till mord alt dråp försök pga kvinnans skador och efter att det initiala målsägandeförhöret har genomförts. Kvinnans skador är inte livshotande men bedöms som allvarliga och hon vårdas på sjukhus i Malmö. Ingen är ännu gripen för gärningen.

Tips / iaktagelser mottages tacksamt via tfn 114 14.

Polisen

-Pettersson noterar, inget signalement trots uppenbart farliga män…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “En arab och en somalier begärs häktade för brutalt knivrån av 61-årig kvinna i Malmö

  1. En helt naturlig följd av att socialdemokraterna skrev kontrakt med
    muslimerna 1999 om att bidra till att Sverige blir en islam – stat!

    Grattis alla dumskallar som tror på socialdemokraterna?

    • Människor tänker sällan längre än vad näsan räcker i det här landet. Många kanske röstar på S för att de är emot SD, men vet inte vad de får istället.

Kommentera