Kraftig brand på Grimstaskolan i Upplands Väsby

BROTTSLIGHET. Det brinner kraftigt på Grimstaskolan i Upplands Väsby norr om Stockholm. – Det är en redig brand, och vi har fem enheter på plats, Therese Blades, på Storstockholms räddningstjänst. Det finns i nuläget inga uppgifter om några personskador. Enligt Stockholm Direkt fick hela skolan utrymmas på grund av en anlagd brand på en toalett så sent som i onsdags.

-Pettersson säger att det är säkert självantändning…

Om Upplands Väsby på bloggen…

 

6 thoughts on “Kraftig brand på Grimstaskolan i Upplands Väsby

 1. För upplysning skull så är inte Grimsta i Upplands Väsby samma ställe som Grimsta I Vällingby.

 2. Det är inte bara skolor som brinner, hela skolsystemet
  brinner där lärare har inget att säga till om och ligisterelever
  styr och ställer.

 3. Jajamensan. Det är något speciellt med en riktigt bra brand. Det är inte bara pizzerior som vi får (som många påstår), vi får massor av ”saker” de nya människorna.

  Infinitiv: brinna

  Preteritum: brann

  Perfekt: har brunnit

 4. Läste just att de islamska pyromanerna på hemvägen från U.Väsby, stannade till vid Norra Kyrkogården,och tände eld på en större byggnad !
  När sker första Kyrk, el. Domkyrkobrand ?
  Nu när t.o.m. de döda,är mål för deras sabotage,borde väl dönickarna i Regeringen vakna till ?

  • Vill i anslutning till den omfattande branden på N:a Kyrkpgården i Sthlm,informera om att just angrepp mot vår Kristliga religion,nu är organiserad.
   I länken från PI nedan kan ni läsa hur dagligen minst två skändningar av kyrkor sker i Frankrike. Under 2018 anmäldes hela 1063 sådana,i Macrons land.
   Tyskland är inte mycket bättre. Enbart i Bayern skedde hela 200 anmälda angrepp på kyrkor. Det märkliga är att det finns ingen misstänkt grupp.
   Stenbock är på intet sätt något ”mirakel” men konstaterar,att sådana skändningar mot t.o.m. våra döda,skedde inte före invasionen !!
   http://www.pi-news.net/2019/03/wams-jeden-tag-zwei-kirchenschaendungen-in-frankreich/

Kommentera