Nordiska motståndsrörelsen får tillstånd att demonstrera på första maj

DEMOKRATI. Nordiska motståndsrörelsen, NMR, har fått tillstånd av polisen att demonstrera på första maj. Det skriver Polisen i ett pressmeddelande. Förstamajtågen kommer att arrangeras i Ludvika och Kungälv.

De vänsterblivna ”motdemonstranterna” är det stora problemet…

Polisen säger till att man är medveten om att NMR:s tillstånd ofta leder till debatt, men lyfter att skydd av mötes- och yttrandefrihet i grundlagen gör att polisen inte kan säga nej.

– För att kunna neka tillstånd om allmän sammankomst, eller upplösa en allmän sammankomst, så ska det uppstå svårare oordning. Men det måste vara den allmänna sammankomsten som ger upphov till oordningen, det räcker inte med till exempel motdemonstrationer, säger Stefan Hector, chef för den operativa enheten på polisens nationella operativa avdelning.

-Pettersson ser inget problem förrän de vänsterblivna ordnar en motdemonstration och media hejar på dem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

19 thoughts on “Nordiska motståndsrörelsen får tillstånd att demonstrera på första maj

  1. Så länge vi har demokrati i vårt land så ska alla få lov att tycka, tänka och säga sin sak, oavsett vad vänstern eller PK tycker. De är detta bland annat som ÄR demokrati.

  2. Att det är tokvänstern som inte respekterar demonstrationfriheten såg man ju redan för 30 år sedan!

  3. Åter ett bevis på hur nutida PK-organ,o. SVT skiljer på vi och de…
    I en demokrati får alla framföra sin mening,fick jag lära i skolan.Kan inte minnas att vi på den tiden,fick veta att det fanns bättre/sämre demokrater i Sverige.Även om Kommunisterna redan då var,ett ont parti.
    T.o.m. som ung,såg jag 1:a Majtåg där bl.a. de röda Sossarna och Nazister,marscherade i samma tåg gatan lång,med Hemvärnets musikkår i täten….
    I detta sammanhang vill jag också nämna,att det fanns ”Ung Svenskar”
    ,vilka var plantskolan till dagens Moderater.(då Högern) Dessa hade liksom Nazisterna,förutom Svenska fanan….även hakkorsfanor !

      • Nej,under 2:VK !!
        Tror mig ha läst ,c:a 30 % av Sveriges befolkning sympatiserade med NSDAP…. Speciellt inom Försvarsmakten lär AH ha haft stora fanskaror…
        fanns ju förstås inte som idag,en PK-press som förklarade för sina läsare,vad som var rätt eller fel.

      • Stenbock, tack. Blev förvånad av uppgiften om nazist flaggor. Av mina numera avlidna släktingar så var vissa englandsvänliga och ingen uppskattade nazismen. Men vad jag hört så var en liten grupp högerpartister nazistvänliga.
        Men knappast majoriteten av vanliga högerpartister.

      • Stenbock, finns det belagt att nazister och unga sossar gick i samma första maj tåg. För mig helt ny uppgift, skulle vara intressant att forska vidare i.

      • Nja,det är ju upptill dig själv om du förlitar dig på mina uppgifter,eller ej. På den tiden fanns inga Smartphons så några bilder kan jag inte lägga ut.
        Att det fanns speciella brittiska fanor kan jag inte erinra mig, tvärtom var dessa inte sååå populära,bland alla folkslag. Kanske i vissa undanskymda (baksidan) av landet. Men hos oss på södra västkusten,var det inte så lustigt med i stort varje kväll/natt,bombarmader (RAF,US) och granatdelar alt. med flygplan som brinnande passerade på några hundra meter, över våra tak !

    • Märkligt att nazisterna ville gå i samma tåg som socialdemokraterna, dom största rasisterna.

      • Kan du beskriva på vilket sätt att sossar är större rasister än nazister.

      • Vi kan börja med att sossar har ett förflutet med tvångssteriliseringar, man kallade det rashygien.
        Vissa människor var mindre värda och skulle inte få fortplanta sig.
        I dag säger man sig värna demokratin samtidigt som man utesluter 1,2 miljoner människor makten på ett direkt kriminellt sätt.
        Att utesluta 1,2 miljoner människor och håna dessa och våran ledare i sosse media är rasistiskt.
        Sen har vi hur dom behandlar våra äldre som skit medan man inhyser patrask i lyxboende nere i Malmö.
        Du får näja dig med det.
        Fler frågor?

    • Stenbock, även om inte du har uppgifter om flaggorna kan det finnas andra som har det.
      England var populärt hos många under andra världskriget. Min farfar målade engelska flaggan på ett berg där många kunde se det. Det var i trakten av Stockholm. Men möjligen retade det vissa, jag vet inte.

  4. Nazisternas kamp om herravälde i vårt land. Medan vi som kritiserar invandring, och värnar vårt folk, angrips, trakasseras och anmäls. Det görs skillnad på folk i vårt land. Folkhatare befrämjas, och folkälskare bekämpas. Hat, står högre i kurs hos våra etablerade politiker, än kärlek.

  5. Landsförrädarna kommer att gadda ihop sig med ockupanterna och ställa till med våld, hot och skadegörelse för att hindra svensken att demonstrera i sitt eget land! Demonstrera mot att tvingas till att betala för sin egen utrotning!

    Sen basuneras det ut i hatmedia:

    VÅLD OCH SKADEGÖRELSE VID NAZISTDEMONSTRATION!

    Många gripna!

    Allt för att få det till att låta som om det är nazisterna som bråkat!

Kommentera