En skottskadad i Landskrona


BROTTSLIGHET. En person har skadats i en skottlossning i Landskrona, skriver polisen på sin hemsida. – Jag har egentligen inte så mycket att gå ut med, mer än att vi har en misstänkt skottlossning i centrala Landskrona och att platsen spärras av, säger polisens presstalesperson Evelina Olsson.


5 responses to “En skottskadad i Landskrona

 • etnisksvensk

  Förr när Sverige hade en Krigsmakt, värd namnet, och värnpliktig personal tjänstgjorde inom krigssjukvården så fick personalen öva skottskador på nersövda grisar eftersom erfarenheten var i stort sett obefintlig i den fredliga kirurgin. Nu för tiden så behöver man inte öva på nersövda grisar längre eftersom skottskador på människor har blivit en vardagsvara!

  Gilla

 • Billy Boy

  Socialdemokraterna håller just nu 3 dagars partikongress i Örebro. Igår avslöjades att säkerheten som byggts upp kring och i kongresslokaliteterna är mycket diskret för att inte märkas utåt i TV-sändningar, på journalisternas foton mm. Den installerade tekniska säkerhets-utrustningen når ända upp till den höga nivån som finns på Arlanda och andra större flygplatser i Sverige.

  Steget efter

  Så i Örebro kan delegaterna på S-kongressen känna sig jättetrygga och prata sin verklighetsfrämmande och högtravande dynga i fred och fullkomligt skita i de högfrekventa skottlossningarna som pågår och drabbar invånarna i såväl Landskrona som i alla övriga kalifaten i andra städer och orter runt om i hela landet.

  Gilla

 • Ryan

  Troligen ett vådaskott vid vildsvinsjakt i centrala Landskrona. Inget att fundera över.

  Gilla

 • Olof.p

  Jag håller med, skottlossning är det numera dagligen i Sverige. Vi får vänja oss vid de nya våldsamheterna politikerna har skapat åt oss.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: