Socialdemokrat: signalpolitik när den är som sämst att neka terrorister socialbidrag

TERRORISM. I går klubbades beslutet i Staffanstorps kommun om eventuella IS-terrorister: Ni är inte välkomna hit. Personer som har anslutit sig till terrororganisationen IS ska nekas försörjningsstöd om de återvänder till Staffanstorp.

Det var en majoritet i kommunstyrelsen, bestående av Moderaterna och Sverigedemokraterna, som röstade ja till förslaget. Den 3 april ska frågan behandlas i kommunfullmäktige, rapporterar Sveriges Radio. 

-Pettersson är inte förvånad över att landet ser ut som det gör med politiker som socialdemokraternas oppositionsråd Pierre Sjöström som säger att det här är signalpolitik när den är som sämst, och att beslutet antagligen strider mot regeringsformen, socialtjänstlagen och kommunallagen.

Menar Pierre Sjöström (S) att det är bättre att välkomna terroristerna ”hem”, här får ni socialbidrag, bostad och utbildning?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Socialdemokrat: signalpolitik när den är som sämst att neka terrorister socialbidrag

  1. De flesta vill väl inte stödja återvändande terrorister. Dock soc måste följa lagen och inte stifta egna lagar.

  2. I vänsterns värld är massmord legio.
    Deras historia av rättfärdig politik och ointresse för andras behov och värde. För mig ter sig oviljan att inse att islam inte är positivt i alla former som oförklarlig.Det är knäpptyst om de brott som de utför.

    Den rasism de pratar om är den som de själva skapar, den har samma ursprung som politikerförakt. Det är vad man gör som räknas inte vad man vill ska vara rätt.

    Jag gillar inte brottslighet som utförs av svenskar, men med det måste jag leva med. Med facit i hand så är jag ovillig att släppa in invandrare för de är mer brottsbenägna. Det är därför jag väljer bort dem, importera grupper som har utbildning och inte har en kulturell fäblesse för grov brottslighet.

    Vi behöver inte fler som kostar oss pengar.

    • M a o OM vi skall ta emot invandrare, så skall det ske som arbetskraftinvandring, där jobb resp bostad är ordnat i förväg. Men bäst är att göra som Ungern, och omstrukturera i statsbudgeten, så att etniskt svenska kvinnor har råd att föda fler barn (slipper tvingas försörja invandrarbarn)

      Kravet bör även sättas att enbart icke muslimer släpps in, samt att invandrarna/arbetskraften därutöver enbart tas in från Kina, Taiwan, Philipinerna, EU-länder, US, Aus, NZ, d v s länder vars medborgare i Sverige har lägre brottslighet än etniska svenskar och är villiga att integrera sig.

      • Säger bara, hur mycket elände ställde de som kom hit på 50 och 60 -talen till med ?

        Inte mycket. Deras barn integrerades och ställde inte heller till med några problem i samhälle eller i skolan. Att sjukhusen skulle behöva väktare vid akuten, fanns ju inte på kartan. mm mm.

  3. tja signalpolitik är ju att skära skallen av dom på torget, att neka dom bidrag är ju bara sunt förnuft, de kan ju inte ens med lite god vilja kallas flyktingar vilket är baskravet för att vara berättigad till div bidrag

  4. Det socialdemokratiska oppositionsrådet Pierre Sjöström vill kanske slå följe med utrikesminister Margot Wallström (S) … (alias Kajsa von Anka på bilden) och tryggt lotsa de återstående ”svenska” ISIS-terroristerna från Syrien in i Sverige.

    http://snaphanen.dk/upload/2015/10/isismargot.jpg

    Båda verkar ju ha någon form av absurd försmak för islamistiska terrorister, som fegt utfört de mest djävulska illdåd mot oskyldiga, fredliga men försvarslösa civila människor.

  5. Nästa gång mina skitvänner snackar om allas lika värde och SDs vidriga människosyn, då vet jag hur jag ska svara. (Fast det har jag veta i 10 år.)

  6. Sossarnas signalpolitik går ut på att skicka handhjärtan, grupp kramar och bidrag till alla utom svenskarna, de får betala kalaset.

Kommentera