Den humanitära stormakten i siffror

ISLAM. Nuri Kino twittrar om hur det står till med världens första feministiska regering och den humanitära stormakten Sverige. -Pettersson undrar om Stefan Löfven (S) har förstånd att skämmas eller om det är en medveten politik att uppfylla gamla löften till muslimerna? 

Nuri Kino jobbar med minoriteters, kvinnors och barns rättigheter i Mellanöstern varje dag.

Är socialdemokraterna farliga för Sverige? I 16 år har de motverkat skärpta terrorlagar

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Den humanitära stormakten i siffror

  1. Vi ska inte ta emot vare sig förövare som offer för den smutsiga krigföringen som hela tiden pågår i musliminfesterade länder. Båda sorters människor blir förutom till tickande terrorbomber, ofta multikriminella när de införlivas med vårt samhälle.

  2. Hellre IS-förrövare, och IS-mördare än offer för bestialiteterna, enligt nazistiska 82:än. Så här det ju alltid varit och är i vårt socialsocialistdemokratiska land. Det är ju mer synd om brottslingarna än deras offer. Förövarna får all hjälp de kan få, medan offren lämnas helt i sticket, efter övergreppen, utan hjälp. Därav detta mottagande av allsköns drägg till vårt land. Medan oskyldiga fina utsatta förgripna och misshandlade människor oftast blir kvar, och lämnas i sitt elände. DETTA ÄR DEN SOCIALSOCIALISTDEMOKRATISKA HUMANITÄRA POLITIKEN!

  3. Mottagare av sexförbrytare Sverige, 100.000
    Mottagare av återvändande terrorister Sverige 50.000

  4. Socialdemokraterna SÅLDE Sverige till
    muslimerna när de skrev kontrakt, 1999, med
    Muslimska Brödraskaper där de lovade att
    bidra till att islamisera Sverige!

    Läs kontraktet:
    www//: socialdemokraterna kontrakt 1999

    Största LANDSFÖRRÄDERIET i modern tid!

  5. Pettersson hjalp oss forsta Barcelona avtalet som skrevs pa 1995 av manga Europeiska lander

Kommentera