Grundläggande fri- och rättigheter

GRUNDLAGEN. Tidigare idag läste vi att Lagråden sade nej till regeringens förslag om ni terrorlagstiftning på grund av att förslaget innebar en begränsning av den grundlagsskyddade föreningsfriheten.

I Regeringsformen som är en av Rikets grundlagar står:

-Pettersson som inte är jurist har svårt att se att terrorgrupper skulle skyddas av Sveriges grundlag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Grundläggande fri- och rättigheter

  1. Sveriges så kallade ”Lagråd” ser problem med precis allting som förhindrar massmord på Västerlänningar med hänvisning till ”Föreningsfriheten”.
    Om en främmande rasistisk och fascistisk makt vill ockupera Sverige som nu de import-kriminella rasistapornaas hemländer så ”går det inte att göra någonting” med hänvisning till ”Föreningsfriheten”…
    Dessa korrupta fega odugliga imbecilla människor kan ta sin sjuka och kriminella ockupationsjuridik och…
    Den Svenska lagboken är sen 30 helt bortkastad!
    De är personligen ansvariga för att tusentals och åter tusentals med ”fel” Svenska rastillhörighet blivit brottsoffer.

  2. Det verkar då, som att varken Morgan Johansson eller lagrådet kan eller har förstått den lagen om föreningsfrihet och dess eventuella begränsning. Eller för de så klumpigt ”folket” bakom ljuset?

  3. I dagens idiot-Sverige är naturligtvis föreningsfrihet viktigare än att försöka stoppa terror !

  4. Morgan Johansson kommenterar beslutet med att ”Lagrådets synpunkter väger tungt och ska väga tungt”. Ingen reporter ställer honom frågan varför Lagrådets synpunkter inte vägde tungt, när de tidigare kritiserade uppehållstillståndet för de 9000 sk gymnasie-afganerna..

  5. Så länge man med dårars envishet fortsätter att ta hit dessa människor kommer inga förbud att hjälpa! Förbuden kommer bara att utvidgas och drabba helt andra. Enda lösningen är att stänga gränserna, som Orban!

  6. Lagrådet har fattat att den här lagen kommer att användas mot oss som läser alternativa media, SD, AfS och fler

  7. Det synes mig som om hela statsapparaten numera skulle bestå av enbart kompletta idioter.

  8. MEN LAGEN KOMPLETTERAR JU REGLERNA FÖR SKYDD AV RIKETS SÄKERHET. Därtill borde Riksdagen svarar för att även folkets gräsrötter skyddas.

Kommentera