Trolljägarna – för dig som tror på etablissemanget

EXPO-TV. Trolljägarna är tillbaka, Robert Aschberg och Frida Boisen ger sig ut på Internet och jagar oliktänkande och gör livet till ett helvete för sina offer. Trolljägarna intervjuar sossetroll, som spridit #FakeNews på Facebook, om hur det finns hemska ”trollfabriker” som sprider #FakeNews på Facebook…

Trolljägarna intervjuar journalist som blivit intervjuad av Granskning Sverige – och som kände sig kränkt och rädd när de frågade om hennes åsikt.

Trolljägarna påstår i hela programmet att Granskning Sverige ”klipper om” intervjuer – klipper själva om telefonintervjun med Granskning Sveriges Johan Andersson. 13 minuter försvinner för att framställa Aschberg som en riktig tuffing – lyssnar man på den oklippta intervjun så drar Johan ner brallorna på Robert Aschberg som sedan tvingas hasa iväg med svansen mellan benen.

Trolljägarna – för dig som fortfarande tror på vad etablissemangets gammeltroll säger åt dig att tro…

Politikfakta Facebook

Comhem Play

31 thoughts on “Trolljägarna – för dig som tror på etablissemanget

  1. Ser jag Aschberg eller Boisen i kikhålet för att någon tagit illa upp av vår blogg, så går jag o hämtar….

    …min mobilkamera o börjar filma hela konversationen. Öppnar o presenterar mig med namn o ber de att inte censurera mig. O om nån frågar;
    -Varför håller du på o skriver så?

    Jag svarar;
    -Jo, det står på bloggen varför jag skrivit så. Det är helt enkelt så jag tycker!

    Vi på II(eF)M vill sprida vår blogg snart, men vi ser ingen anledning till att skriva ut våra namn. Men vi håller inte på att dölja IP-nummer o sånt. Åtminstone jag skulle stå för vad jag skrivit!

  2. nu kräktes jag, jag såg trolljägare på bild, när kommer de med nya serien Tomtejägare eller Pajasjägare så de kan jaga den mentalt störda Robert mfl

  3. Miljonärerna Aschberg och Boisen kräver att enskilda bloggare och små nättidningar skall ha samma resurser som spelbolagsfinansierade TV 3 och redan till stor del skattefinansierade MSM, det är patetiskt och ynkligt.
    Att ägna nästan ett helt program åt GS och dra hot och hatkortet, krokodiltårarna rinner, personer som levt i en trygg och ombonad värld som journalisterna kanske upplever det som ett hot när de blir ifrågasatta, men får man nog leva med även om man gör allt man kan genom TU (tidningsutgivarna) och div. politiker för att få nätet censurerat.

    Här är de riktiga hatarna, när saker och ting blir allt för groteska även för granskningsnämnden, vilket inte vill säga lite, men ett fall framåt iaf. …

    https://www.helahalsingland.se/artikel/bollnas-kommun/helahalsingland-se-falls-for-publicering-av-hakkorsbild-klandras-av-pon-oforsvarlig-publicitetsskada

  4. https://petterssonorg.files.wordpress.com/2014/10/2014-10-10_1108.png

    Robert Aschberg & Frida Boisen borde snarast stänga av sig själva från den egna …

    http://1.bp.blogspot.com/-A5KmOLvh-v0/UZOCoMCbfuI/AAAAAAAAByU/eu8gRAyx0qw/s1600/marketka.jpg

    … varifrån de nu jagar oliktänkande och gör livet till ett helvete för sina offer.

    En bra idé för dem båda vore i stället att växla över till ett mer sakligt och seriöst spår.

  5. Frida Boisen är en urblåst feministfjollig hycklerska. Hon flyger jorden runt och inte ens i Sverige orkar Frida ta miljövänliga sätt att åka. Hon är en av Sveriges mest hycklande och falska idioter, som kräver att vi andra ska försaka bekvämligheter för miljön och hyllar Greta Thunberg till en frälsare.
    Hon är vidrig.

    • eliten som tydligen Frida hennet anser sig tillhöra har obegränsade rättigheter som de vill att du inte ska ha :). Greta är en psyop-offer där man uttnytjar barn-ungdomar för falsk propaganda.är verkligen äckligt

  6. Har personligen inget mot enskilda Sionister….Dock ingen regel utan undantag.
    R Aschberg tillhör dem som jag ”inte tycker” beroende på,att Stenbock råkar veta hur Familjen Aschberg,skapat sin rikedom.
    Denna judiska familj levde i Ryssland långt innan revolutionen. I samband med utbrottet 1917 var de med sina blodiga händer där,och kapade åt sig enorma skatter av silver,guld och kontanter. Dessa rikedomar kom inte från Tsar-familjen,utan från olika grupper av vanligt borgerligt folk.
    Delvis från sådana som bad om sina liv på bara knä.Innan de sköts till döds.
    Med säcken full av stöldgods,återvände de till Stockholm….
    Därför jämställer Stenbock denna familj,med dagens Arabiska storfamiljer inom kriminella sektorn,av dagens EU.

    • Borde komma fram mer.
      Berättade detta för en väninna för ett tag sedan, hon trodde mig inte!

      • Så är det Tanten… Med risk att uppfattas som Nazi var detta en av anledningarna till hatet mot judarna i Tyskland.efter 1:a VK.
        Liksom familjen Aschberg bosatte sig många av dessa Sions skara i Tyskland,efter Oktoberrevolutionen.
        Dessa affärsmän och delvis väl skolade som levde i lyx,blev i fattiga Deutschland,till syndabockar.
        Ett exempel ska jag ge er, Drygt 4.500 advokater fanns i Berlin före 2:a VK. Av dessa var c:a 4.000 av Sions ätt !!!!
        Eftersom dessa ofta hade klienter,som jagade de fattiga uppstod ett verkligt hat….
        I dåtida (och nutida) PK-organ visades bilder på de fattigaste judarna,som bodde mitt i Berlin,i Hackesche Mark.,, Dessa fattiga judar kom i regel från de områden som idag bebos av tatarer i Ukraina,och s:a Ryssland.

    • Till dig som trycker tummen ner….
      Tyvärr kan inte jag skriva om historien,likt Abzurdska PK-organen när det hela inte överens-stämmer,med dagens korrekta rapportering !
      För mig är sanningen A o. O…..

  7. På Twitter lade ”Trolljägarna” ut att de skulle ha om GS.
    ”Feministinspektionen” svarade med att de hade en redan ny utlagd avslöjande dokumentär.
    Bara någon timme efter så släcktes deras kanaler helt.
    Draghjälpen var Expressen som tidigare släckte ner GS.

    Samnytt:

    Nedstängning av samhällskritiskt Youtube-konto får stöd av regeringsminister”
    https://samnytt.se/youtube-konto-raderas-efter-kritiskt-reportage-om-robert-aschberg-strandhall-hejar-pa/

    Nya Dagbladet har artiklar.

    ”Youtube stänger ned granskande kanal efter påtryckningar ifrån Expressen”
    https://nyadagbladet.se/inrikes/youtube-stanger-ned-granskande-kanal-efter-patryckningar-ifran-expressen/

  8. cc x ..Robert Aschberg och Frida Boisen + EXPO är inget annat än agressiv judisk maktorg som jobbar på att sätta munkavle på de svenskar som protesterar mot landets förstörelse som sker med FNs och EU-kommissionens välsignelse. Oppossition mot detta kallas för ”hat” och man vill tysta de som skriver på bloggar osv. Den som tvivlar på att judar har något med detta att förstöra Europa bör se Youtube om den fanatiska judinnan Barbara Spectre i sin org PAIDEIA där hon helt fräckt säger att ”Sverige måste blandas upp” andra av samma stam är tex EU-kommissionens F Timmermans som hävdat att Europa får inte vara vitt CC

    • Jag vill snarare påstå att de är aggressiva överklassvänsterextremister. Fanatikerna kring dem har alla möjliga nationaliteter och det gemensamt att de hatar allt till höger om sossepatrasket.
      Tyvärr finns det extremt många av judisk börd som sticker extra ut bland dessa socialistiska mångkulturarister, men det finns även många judar på vår sida också.

  9. Tittade för första gången på skiten, därför jag hade redan lyssnat på pajasen Aschberg då han sket ner sig av Johans svar. Naturligtvis hade skithögarna klippt bort det så att inte folk skulle få ta del av det. Det enda som oroar ”journalisterna” är att bli avslöjade, och inte med påstådda hot…

    • Det är så att de Svenska s.k. journalisterna har spridit så mycket lögner och sagor i den Svenska pressen och i nyhetskanalerna i radio och tv så att dom kan aldrig mer skriva någonting som är sant.
      Skulle dom göra detta så skulle dom ju avslöja att allt dom skrivit de senaste 15 åren varit lögn och förbannad dikt.

  10. När programledaren summariskt avfärdar all alternativmedia som extremistisk och dessutom kopplar det till ryska trollfabriker, handlar det inte längre om journalism. Det är naturligtvis medvetna lögner och propaganda för att skrämma läsare. Det liknar ren förföljelse som för tankarna till dikdaturer från kalla kriget. Det som möjligtvis uppväger denna banala tv program som denna vänsterliberala smörja, är att knappt några tittar. Linjär PK TV dör ett program i taget, eftersom de saknar relevant innehåll..Detta är bara ett i raden.

Kommentera