Har flygbolagen börjat med sharia på semesterresorna

SHARIA. Emily O’Connor skulle flyga från Birmingham, Storbritannien till Teneriffa, när flygbolaget Thomas Cook, en av världens största arrangörer av semesterresor, hotade med att plocka bort Emily O’Connor från flygning om hon inte täckte sig och sin ”olämpliga klädsel. Fyra ur personalen omringade Emily och gav henne inget val, på med en jacka eller kliv av. Emily valde jackan, skriver hon på Twitter

O’Connor hade passerat säkerhets och passkontroll där ingen protesterat, ingen av de övriga passagerarna verkade heller upprörda över klädseln.

-Pettersson undrar vad som är olämpligt med Emily O’Connors semesterklädsel och funderar på om Thomas Cook flyger muslimer och har infört sharialagar ombord…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

21 thoughts on “Har flygbolagen börjat med sharia på semesterresorna

  1. Menar du att en person i t-tröja skulle ha lika mycket bar hud mot sätet som hon på bilden? Nja…

  2. Det hela rör sig nog om ett missförstånd.
    Flygbolagen vill inte att bar hud vidrör sätena mer än absolut nödvändigt. Ren hygienfråga. Kan bli dyrt i längden att sanera plan från skabb och löss.

    RyanAir har ingen stolsficka. Varför då? Det underlättar städningen. Varje gång jag flyger till en semesterort blir jag lika förvånad över hur många som använder golvet som soptunna. På kortare flygresor är det mer städade resenärer.

    • Sven, så enkelt är det inte. Det är MASSVIS med MÄN i badbyxor i T-skjorta som man får dela flyg med på väg hem från solen. Engelska kvinnor är ofta klädda – i pryda svenska ögon – som slappers, med synlig mage och tillhörande bilringar. Bakterie-fober får nog följa med Greta på tåget till… Pietå? Eller var det Paris… Detta som flygbolaget gör är ren och skär sharia. Även språkbruket ”cover yourself” är hämtat från extrem-religiösa regler.

      I UK ser man ofta också muslimska kvinnor med spray-on liknande svart klädsel, dvs en klädsel som täcker håret men avslöjar varje veck i huden, även i grenen…

  3. Intressant med alla tummar ner idag.
    Är det för att de inte accepterar att vi inte accepterar inskränkningar i vårt sätt att klä oss? Eller kan det vara så att de själva har hänglökar och inte vill se unga kvinnors bröst?

    Det kanske troligaste är vi inte inser att dem de importerat är rättrådiga och kulturellt anpassade till demokrati. De vill att kvinnor ska leva i misogyni, dölja sin kropp, älska att bli bortgift vid åtta med en morbror på 72, hoppa från balkongen om de inte får älska andra ungdomar från fel religion.

    Jag undrar vad de har för tanke om de som kommer hit? Vad flyr de från, hur har de tänkt leva här, tänker de kräva sharialagar där kvinnan är underställd mannen och hur ska de kunna leva med de människor de kallar kuffar, d.v.s VI. De som de enligt koranen måste betvinga eller kräva att vi byter tro eller bli deras slavar.

    Konstigt nog så anar jag att de som röstar ner inläggen är dem som inte vill slåss för dessa invandrade kvinnor eller att männen anpassar sig till de regler som dagens kvinnor kräver av svenska män!

  4. Är det detta som kallas evolution, ett bakåtsträvande samhälle för kvinnor ? Tur att det finns några starka kvinnor som törs säga ifrån.

    • 2 st som läser här tycker att det ska vara ett bakåtsträvande samhälle för kvinnor, troligen så är det vänsterblivna kvinnor som vill ta bort sin egen rösträtt. När samhället blivit tillräckligt ideologiskt, då försvinner rösträtten inom en viss grupp i samhället

      Tänk på det nästa gång ni gör en tumme ner, läs och tänk men tyvärr är det inte eran starka sida

  5. Gå in och rösta på Emily O’Connors Twitter.
    Klicka på hennes artikel med fotot så ligger röstningen under.
    Hon har lagt ut 2 st. svars alternativ.

    ”Jag informerade personalen om att det inte finns någon ”lämplig slitage” policy som anges online. Jag stod upp på flygningen och frågade om någon blev förolämpad, ingen sa ett ord.
    Skulle verkligen uppskatta om du kunde rösta och dela på nedan!”

  6. Jag hade gärna suttit bredvid henne. Däremot hade jag vägrat någon i niqab. Och jag kommer definitivt vägra att boka Thomas Cook.

    • Sist jag flög hamnade jag bredvid en niqab-försedd dam som satt och pratade i telefon när planet började röra på sig. Påpekade att personalen bett oss stänga av elektronisk utrustning, och först då reagerade hon. Jag var faktiskt inte helt säker på att jag skulle komma fram.

    • Deras flighter från England sträcker sig inte hit till oss..
      De flyger enbart på semesterparadiserna.
      Närmaste destinationer här är Spanien – Portugal – Italien
      Gran Canaria – Rhodos – Teneriffa – ”Mallis”

      • Thomas Cook flyger från nedanstående flygplatser i Norden. De är Skandinaviens största charterbolag och flyger för resebyråerna Ving och Globetrotter i Sverige. I Norge och Danmark flyger man för bolagen Ving.no, Gullivers Reiser och Spies, i Finland flyger man för Tjäreborg, samtliga dessa operatörer ägs av Thomas Cook Northern Europe och ingår tillsammans med flygbolaget i huvudägaren Thomas Cook Group plc som är en av världens största arrangörer av semesterresor med flyg. Under ett år reser cirka 2,9 miljoner passagerare till 38 olika destinationer med Thomas Cook Airlines.

        Köpenhamn
        Billund
        Stockholm
        Göteborg-Landvetter
        Malmö
        Oslo
        Helsingfors

  7. Nästa steg från flygbolaget Thomas Cook riskerar att bli rutinkontroller med utdelning av stora svarta ”lämpliga” sharia-sopsäckar till utvalda kvinnliga resenärer för dem att dra över huvudet och vidare ner över hela kroppen så att allting blir täckt ända ned till fotanklarna.

      • Där fick feministerna bekänna färg med att ta sedan dit de kom.
        Här i landet är det tvärt om.

        På Dubais flygplats är det även klädkod för dem som flyger långflyg och enbart skall byta flyg, för att få vistas på flygplatsen.
        Långärmat och inga bara ben samt mörk färg på klädseln och inget högklackat.

      • Även flygvärdinnor kan få nog och säga ifrån när reglerna plötsligt ändras.

        De hårresande kraven får flygvärdinnorna att göra revolt.

        Flera av dem vägrar att jobba på Air Frances nya flygrutt från Paris till Teheran.

        På grund av de iranska myndigheternas hårkrav.

        Flygvärdinnorna gör revolt mot hårregler (Publicerad 4 apr 2016)

        Läs mer om revolten mot de islamska kraven på att bära schal / hijab för att täcka sina vackra frisyrer:

        https://www.expressen.se/allt-om-resor/flyg-1/flygvardinnorna-gor-revolt-mot-harregler/

        Men våra svenska islamist-feminister underkastar sig med glädje de muslimska kraven. Svenskarna till vänster i bild jämfört med en stolt flygvärdinna från Air France till höger i bild nedan.

        http://www.friatider.se/sites/default/files/styles/wide/public/anti-hijab.jpg

        Bildkälla: Fria Tider

      • Tillägg / Rättelse

        I min kommentar om franska flygvärdinnor skall det stå ”sjal” …

        … Inte ”schal”

  8. Det kan vara så enkelt att man vill att hon ska vara lite mer anständigt klädd, för det ser väll vem som helst att bomberna snart trillar ur.

  9. Ett tydligt led i islamiseringen.

    Innan globalisterna tog över makten helt och hållet i mitten av 1990-talet, och före musliminvationen, hade vi ju ständigt toppless på våra badstränder och INGEN! klagade!

  10. Beror nog på att vissa kulturer inte kan behärska sig!
    Kunde ha blivit en gruppvåldtäkt.

    Normförskjutningen har pågått så länge att ingen verkar bry sig längre,
    Om du tillnärmelsevis försöker stötta en kvinna att ta avhucklet då är du rasist och då brukar även lättklädda damer stå upp mot dig.

Kommentera