Tre knivrån i Göteborg på kort tid

BROTTSLIGHET. En yngre pojke uppger för polisen att han blivit rånad, skriver Göteborgspolisen på sin hemsida. Tre okända män ska ha knivrånat pojken på jacka, plånbok och mobiltelefon.

Under tiden 17:10 till 19:40 inträffade tre liknande därgärningsmännen, 3-4 till antalet beskrivs som yngre män.

-Pettersson undrar om rånoffren var blinda…

Bagdad-Bob…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Tre knivrån i Göteborg på kort tid

  1. Detta eskalerar i rasande takt. Nu rånas barn i tioårsåldern av gäng, mitt på dagen. Många gånger misshandlas offren och rånas inte bara på mobil utan jacka, skor och mössa för att förnedra offren. En pojke av arabisk härkomst, född i Sverige förklarade det för mig: Det handlar om att visa dominans. ALLT handlar om det och ”svenskar gör aldrig något”.

    Det kommer inte spela nån roll hur mycket som spenderas på fritidsgårdar eller resurser i ”utsatta” områden. Sverige har importerat en dominanskultur, det handlar inte om pengar, det går ut på att visa dominans.

    Övertagandet av gator och områden har eskalerat och värre kommer det bli. För polisen kan inget göra.

    Men vet ni, journalister och politiker? (Jag vet att ni läser här.) Hur mycket ni än försöker trycka på oss ER bild av verkligheten så kommer verkligheten inte kunna döljas!

    Kommer svensken falla undan eller kommer så småningom hårda tider skapa hårda män?

    http://katerinamagasin.se/min-sons-van-skadades-for-livet-nar-han-blev-ranad/

  2. Batikhäxornas barn som är ute och leker krigslekar, polisen är blind och den svensk som säger sanningen är rasist.

  3. På Burger King i Trestad blev en kille omringad av (enligt honom,känner pappan) 10 somalier. De tog honom på samma som ovan. Han ville inte polisanmäla, då han visste vilka de trevliga pojkarna var. Blir inte så roligt på skolan om jag polisanmäler , spekulerade han

  4. I Efterlyst igår tog man upp gäng som rånar barn. I vanlig korrekt ordning inte ett ord om signalement eller vilka rånarna var. Fast det är ju inte svårt att räkna ut att det var blattegäng troligen negrer.

  5. Och tonårsrån denna vecka i Danderyd. Polisens sidor är underhållande läsning.

Kommentera