8 thoughts on “Den muslimska värdegrunden

  1. https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2019/03/56623645_1552670316-1024×576.jpg
    Kvinnan på bilden från BZ har ni sett för några dagar sedan. Det är ett foto på den Islamistiska terrorist som sprängde två yngre israeler till döds, i ett varuhus i Jerusalem 1968.
    I min kommentar om det osmakliga,att ge henne visum för inresa i EU,för att hålla föredrag i Berlin,förvånade jag mig. När det äntligen stod klart för myndigheterna vem hon var,togs hon i dag om hand av polisen Detta innan hon hann fullgöra sitt uppdrag,och skall nu sändas omgående tillbaks till Jordanien.Detta utan att få propagera för dryga dussinet i en terror-sekt ,mitt i smeten av Berlin-Kreuzberg !.

  2. Men det blir nog bättre ju fler röster Vänstern får, i synnerhet nu när de har den pådrivande MP-ledamoten Leila Ali Elmi som vill att svenskarna ska registreras utifrån ras, religion, sexualitet etc.
    Vad tänker Leila och V börja med? Judarna? Eller homosexuella?
    Inom V verkar de riktiga nazisterna finnas! Ref webb Sexpressen 190315.

  3. Är det nån fallucka där och rutschkana där, ut i havet, då. Eftersom det står ”LAST”. Översatt: Be-din-sista-bön-rum. 🙂 Vem vågar gå in dit och be. ha ha! 🙂

  4. Observera att den nedre skylten har ändrats, ”Last prayer room”,. Be din sista bön iklädd en orange dräkt. IKEA säljer inte kläder utan en person med sinne för dödlig humor har manipulerat skylten/bilden.
    Bra att någon påminner om IS grymheter

Kommentera