Protester mot klimatet på fredag


KLIMAT & VÄDER. I morgon, fredag planeras klimatmanifestationer i minst 114 städer, i Sverige och runt om i världens väntas liknande manifestationer i nästan hundra länder.

Demonstrationerna är inspirerade av miljöaktivisten Greta Thunberg och hennes uppmärksammade skolstrejk för klimatet.

Fredagens manifestation syftar till att få politikerna att skynda på arbetet med att nå de internationellt överenskomna klimatmålen.

-Pettersson undrar vilka fler politiska manifestationer som är tillåtna på fredagar under skoltid, när det finns lediga lördagar. Får eleverna ledigt för att protestera mot de elever som kallar dem svennehora eller vad föranleder att just klimatet är legalt att protestera mot eller för. För övrigt ska skolan vara fri från religiösa inslag frånsett undervisningen och klimatet verkar vara en ny religion hos vissa,

Heder åt skolledningen i Stockholm som sagt nej till skolstrejk. De elever som vill deltaga måste ansöka om ledighet på vanligt sätt. I Gotland har strejken gjort som en del av undervisningen.

Vad mamma Ernman och pappa Thunberg säger om att dottern Greta sällan verkar vara i skolan vet jag inte, men de har ansvaret den dag det spricker…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


25 responses to “Protester mot klimatet på fredag

 • Grune

  Man får väl hoppas på att det som den lilla terroristen startat sätter så grova märken i betygen så att de får skämmas resten av sina liv över att dom inte lyckats flytta på varken SOLEN eller JORDEN.

  Gilla

 • Br

  Ja lilla flickan kan bli miljonär för att ha skolkat och åkt till bryssel med tåg, hur sjukt är det!?!?vem faan har skrämt upp henne angående klimatet!?!? Även om det är så dåligt (vilket jag är övertygad av att det inte alls är så illa)så ska väl inte en flicka på 16 är exponeras på detta sättet!?!?
  Hon ska gå i skolan och intressera sig för killar.men det är klart att med sådana vänstervridna föräldrar så blir kanske barnen på detta sättet.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Vi börjar med skolelever. Vi passar på att ragga upp elever på Mynttorget, slår upp några tält, viftar med banderoller, piskar upp en stämning och värvar medlemmar. Borgare är klimatbovar, vita män är våra bödlar. Om några veckor får vuxna deltaga, nu ska vi inspirera, grön väst är gratis. Sedan slår vi sönder alla butiker och plundrar dem, sätter bilar i brand och hatar polisen. Styrkekram, handhjärta och göra kaos.

  Gilla

 • Stefan Löfven

  Ingen fara för Gretas framtid, inom en snar framtid är hon nytt språkrör för Miljöpartiet. Sen Statsminister….

  Gilla

 • Tore

  Tyvärr är vi för många människor på jorden för att kunna rädda den, preventivmedel är det enda som kan rädda jorden.
  Vi måste bli färre skolstrejker klimatångest är bara globalist propaganda för att flytta fokus från migrations tsunamin som fortsätter välla in över Europa.
  Det föds en globalist varje timme, Använd kondom.

  Gilla

 • Langmore

  Om det innebär att olika skatter höjs som egentligen drabbar de lågbetalda mest, så är inte jag med på det tåget.

  Gilla

 • svenskfinnaren

  DÅRAKTIG VÄNSTERPROPAGANDA, som leder helt fel! Men det är det som är meningen. Detta är i NORD-KOREA-klass. Man slåss mot väderkvarnar, medan invasionen och förödelsen av Europa pågår. Tänk på allt lidande idag. All närmiljö som får sätta livet till för den globala miljöns skull. Biobränslen, och järnvägsgator t ex. ALLT förstörs nära oss, och vårt folk våldtas och utrotas. Misshandlar, skjutningar och vanvård m m. m m. DET ÄR DETTA MAN SKYLER ÖVER MED KLIMATHOTSSVAMLET! Man fokuserar på denna yttre påhittade fiende, för att dölja de verkliga samhällsproblemen, och skiten man skapat. ”SKÅDESPEL FÖR FOLKET!” Det är DETTA, man som alltid sysslar med. ATT MANIPULERA VÅRA SINNEN, till foglighet, till den styrande vänstereliten, genom att lura oss att tro på globalmiljödravvlet!!!

  Gilla

 • Gus

  Det är ju solen som värmer så att isen smälter. Protestera mot solen. Varje måndag vore väl lämpligt.

  Gilla

 • Maya

  Stackars lilla Greta som har blivit ett politiskt verktyg.Allt detta för att man skall flytta fokuset från det som vi verkligen borde protestera mot.Man inriktar sig på lättpåverkade ungdomar som tror att dom gör en god sak.Hur många av dessa vet skillnaden mellan klimat och miljö??Men globalisterna jublar säkert över detta.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Jag gillar detta. Greta Thunberg är min idol.

  Gilla

 • ossie

  Klimatet lär ju varken bli sämre eller bättre för att dessa fanatiska skrikhalsarna demonstrerar.

  Gilla

 • Golonka

  Vore det inte bättre att skolstrejka för att få bort allt pack från skolorna som inte kan uppföra sig som folk?

  Klimatpropagandans syfte är att dra fokus från de verkliga problemen. Massinvandringen, och dess konsekvenser.

  Gilla

 • Lellegoo

  Vilket humbug.

  Gilla

  • Peter Sjöström

   Det intressanta torde bli antalet deltagare . Här ska demonstreras för något vi människor inte kan påverka , klimatet . När sedan det manas till demonstrationer mot sådant vi kan påverka , politiken i vår vardag då sitter vi inne och glor på något tv- program . Mvh Sjöström

   Gilla

 • Tanten

  Oj, vad trött jag blir.
  Mitt älskade Sverige blir värre och värre. Mina älskade föräldrar vänder sig i sina gravar!

  Gilla

 • Ragnar

  Greta förbereds nog som professionell politiker, och för att bli en evig ja-sägare behövs inte någon utbildning.

  Gilla

 • SasjaL

  Socialtjänsten, välkomna!

  Gilla

 • Olof.p

  Jag tycker vi kan strejka mot våldtäkter, mord, misshandel, religiöst förtryck och balkonghoppningar.

  Gilla

 • Tomas Omaely

  Med propaganda i tillräcklig mängd kan man lura barn till nästan vad som helst.

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Varför demonstrera?Börja sopsortera,använd miljövänliga färdmedel,kräv fred på jorden för krig är det värkliga miljöboven.Gör någonting istället för snacka och demonstrera.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: