Massinvandringen fortsätter trots löften om restriktiv politik

INVANDRING. Migrationsverket har presenterat statistik på antalet beviljade uppehållstillstånd under årets två första månader, det blev 19.734. Det motsvarar knappt 120.000 för hela året och visar att pratet om EU:s miniminivå och en restriktiv invandring bara är prat. 

En liten del av staden Lund från ovan. Undrar om politikerna har börjat bygga åt dem som kommer i år.

Förra året låg vi på 20.157 efter januari och februari. Då hamnade slutsiffran på 132.696 beviljade uppehållstillstånd.

Migrationsverket 

En årstakt på 120.000 motsvarar en kommun av Lunds storlek med allt vad det innebär i form av bostäder, vägar, cykelvägar, reningsverk, avlopp, elförsörjning, telekommunikationer, sjukhus, vårdcentraler, polisstationer, domstolar, skolor, fritids, idrottsplatser, äldreboende, barnomsorg, krogar, affärer, sophämtning, bibliotek och allt annat jag glömt.

-Pettersson tror inte att våra politiker tänkt så långt, och absolut inte till att det behövs utbildat folk till att sköta allt ovan…

Vi skulle behöva ned till en takt på noll och starta återvandringen för att få samhället att fungera bättre.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Massinvandringen fortsätter trots löften om restriktiv politik

    • Total galenskap!!! Och helt förödande!!!

      Vi minskar i numerär övervikt i samma takt. Hitler kunde inte ha gjort det bättre i auswitch! För folkutrotning, och förintelse, kan även ske på detta sätt. För sen finns vi inte som enhet, och folk längre. DET ÄR DETTA MÄNNISKOR INTE TÄNKER PÅ!

  1. Med den icke demokratiskt valda skräckministär vi har i dag och treochetthalvtår framåt så är vi säkert bortom all räddning.

  2. Allt är bara lögner, folkutbytet fortsätter och de hjärntvättade fortsätter att rösta för det!

Kommentera