Finansdepartementet utreder anklagelser mot Pär Nuder

INRIKES. Finansdepartementet undersöker anklagelserna om att förre socialdemokratiske finansministern Pär Nuder ska ha betett sig olämpligt, skriver SVT. Nuder, som redan lämnat ordförandeposten i Skistar, är ordförande för statliga Tredje AP-fonden.

Ansvarige ministern Per Bolunds pressekreterare Frida Färlin uppger för SVT att de har kontakt med inblandade parter.

– Vi tar det här på största allvar. Departementet följer ärendet och vi ser till att skaffa oss information just nu, skriver Färlin i ett uttalande.

Igår sa Nuder att han var helt oskyldig, och inte gått över några som helst gränser. Idag säger Nuder att han endast var berusad och att det inte är något unikt i Åre.

Pär Nuder har tidigare fått avgå med samma motivering ur en annan styrelse. Så det är nog ingen rök utan helt och om några dagar har nog herr Nuder blivit av med fler uppdrag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Finansdepartementet utreder anklagelser mot Pär Nuder

  1. ”Fyllor utan konsekvenser”, eller, ”Så blev jag sosse”. Nä, just det, han hade redan skrivit sina memoarer…

  2. De borde ju varit i Abu Dhabi.Där öppnades idag de stora sportspelen för förståndshandikappade,och andra stackar sjuka,för att under Islamska förhållande,mäta sina krafter.
    Såg på tysk TV all världens stater representerade,dock inte dem som troligen hämtat hem samtliga guld….Abzurdistan !!
    Är Margot inte längre i tjänst ??

    • Ja Nuder har kanske precis som Anders Borg visat upp den och skrutit om den.? Kanske ett uttryckssätt för finansministrar? Hur kommer då Magdalena Andersson att agera när hon slutat som finansminister?

  3. Ännu en sosse katastrof,myglare.Hur länge kommer dom styra landet?Lysnade på utfrågningen i riksdagen idag ,svetsarn svamlar på som vanligt,när får vi ledare som bryr sig om svenskarna och Sverige ???

    • Greta kommer nog att bli Löfvens efterträdare då som SVT lyfter fram henne, ja dom befinner sig på samma nivå, kunskapsmässigt.

Kommentera