Det är dags för den humanistiska stormakten Sverige att gå ur skämtet FN

ISLAM. Den iranska människorättsadvokaten Nasrin Sotoudeh har dömts till sju års fängelse, rapporterar AFP med hänvisning till Irans statliga nyhetsbyrå. Sotoudehs make Reza Khandan uppger dock på Facebook att domen bara är en del av ett mera omfattande straff på totalt 38 års fängelse och 148 piskrapp.

Nasrin Sotoudeh har bland annat försvarat kvinnor som åtalats för att inte ha täckt sitt hår.

Hon greps i somras och anklagades för spioneri, för att ha spridit propaganda moot den islamska staten och för att ha förolämpat Irans högsta ledare.

Nasrin Sotoudeh dömdes till fängelse även 2010 men släpptes efter tre år då hon avtjänat halva sitt straff. Hon har tidigare belönats med EU-parlamentets prestigefyllda Sakharov-pris för sitt arbete för mänskliga rättigheter.

Amnesty pressmeddelande

Nasrin Sotoudehs hemsida

-Pettersson noterar att dagarna efter denna groteska dom så väljs Iran in i  UN Women, ett FN-organ som arbetar för kvinnors och flickors rättigheter. Vore det inte så tragiskt skulle man kunna tro det är ett skämt.

Twitter

Var är protesterna? Var är utrikesminister Margot Wallström? Wallström skriver på twitter om kvinnors rätt till styrelseposter i Sverige, jag tycker hon har viktigare saker att ta tag i…

Dags för Sverige att gå ur FN, och i ett första steg dra in de enorma bidrag Sverige skänker till denna korrupta organisation…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Det är dags för den humanistiska stormakten Sverige att gå ur skämtet FN

  1. Sverige blir det sista landet att lämna FN . Våra elitisterna lever fortfarande med att Dag Hammarsköld varit generalsekreterare . Vi har även Eliasson och Wallström som fyllt sina uppdrag där . Den enda ärliga person i FN anser jag vara Inga – Britt Ahlenius . Hon drog även fram Bo Ringholm och hans oegentligheter i ljuset . Vilken kvinna , något till statsminister i detta land . Mvh Sjöström

  2. Just det, det Är IRAN som är felet, inte det faktum att dom Är en Islamist stat. För islamisterna skulle ju inte göra sådant, bara landet Iran.

    Vi måste ju alla följa USAs intresse och hata Iran och glömma bort vilken ideologi som styr landet.

Kommentera