Bagdad Bobs bror: ”Tror alla partier måste se sig i spegeln”

INRIKES. Socialdemokraten och inrikesministern Mikael Damberg verkar vara bror till den berömde Bagdad Bob när han i SVT Aktuellt i går kväll säger ”Tror alla partier måste se sig i spegeln”. 

Damberg: Det finns en stark framåtdrift i arbetet med att lagföra återvändande IS-terrorister, säger inrikesminister Mikael Damberg (S) och fortsätter – Men jag tror att alla partier måste se sig i spegeln och fundera på varför vi inte hade den här lagstiftningen tidigare.

Inrikesministern tycker att den nya lagstiftningen som är på gång är viktig för Sverige, men att ”huvudreceptet” fortsatt är att lagföra de aktuella personerna i en internationell tribunal.

Partierna diskuterade frågan i en het debatt i riksdagen tidigare under dagen.

-Pettersson undrar hur mycket en svensk minister får ljuga. Socialdemokraterna och andra har konsekvent sedan minst år 2013 röstat ned Sverigedemokraternas förslag om skärp lagstiftning mot terrorism. Skäms du inte Mikael Damberg? Fast jag är lite imponerad av socialdemokraten, han säger det han gör utan att rodna…

Det största hotet mot Sveriges säkerhet är vissa av Sveriges politiker. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Bagdad Bobs bror: ”Tror alla partier måste se sig i spegeln”

  1. Talar han om fåfänglighet, eller??? 🙂 Det är väl just det som är det stora felet. Att de stirrat på sig för mycket i spegeln. Det är DÄRFÖR de inte sett verkligheten, och gjort något åt den.

  2. De flesta politiker är patologiska lögnare.
    Lyssna bara på debatter och frågestunder i riksdagen.

  3. Tittar han sig själv i spegeln känner han inte igen sig , nu med skägg o större glasögon? Vet inte ifall han försöker att de ut som Jimmie Å. men det blir inte lätt, för han besitter bara en tredjedel av Jimmies förstånd

    • Och jag tror du ”Skrymer”,har helt rätt !
      Det som Socialisterna och deras kompisar i C-FP-Gröna/
      Röda kommunisterna håller på med är,att dölja och skjuta alla problem på framtiden. Så som dessa röda i alla tider agerat.
      ”Längre fram blir det lönsamt”,brukar Lövén uttrycker det.

  4. BBB – kanske nytillskott för svenska förkortningar.
    BBB, BagdadBobs Bror för utallade lögner utan rodnad.

  5. Behovet av en inhemsk tribunal i syfte att lagföra politiker och statliga tjänstemän föreligger!

    • Sossepolitikerna är ju själva för att IS-terroristerna skall lagföras i en tribunal vad gäller deras fasansfulla illgärningar.

      Efter andra världskrigets slut drogs Nürnberg-processen igång mot nazistförbrytarna och rättegångarna där pågick mellan 20 november 1945 och 1 oktober 1946.

      https://sv.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrnbergprocessen

      Oreparabla skador har nu bevisligen åsamkats Sverige och dess befolkning av politiker och statliga tjänstemän.

      I en svensk motsvarighet till Nürnberg-processen kunde man ju lämpligen förlägga rättegångarna mot extremisterna i Rosenbad och deras tillskyndare till en liten svensk stad med ett liknande namn och kalla tribunalen för Norberg-processen.

  6. Som sagt intelligens och socialdemokrat är inkompatibelt, dessutom tror han att alla Svenskar är lika korkade, möjligtvis 82% men mej lurar han inte.

  7. Varför frågar inte Mikael Damberg sin partikamrat Morgan Johansson.

    Hur spegelbilden ser ut på en socialdemokratisk justitieminister ?

  8. Den kriminella Sosse-Maffian tvingar fattiga Svenskar att bidragsförsörja främmande arméer av yrkeskeskriminella importerade IS-anslutna.
    Till likasinnade kan dessa mördare meddela att det Svenska Rättsväsendet i total feghet till fullo ”underkastar” sig Islams sjuka logik! Till och med när de begår mycket grova brott mot oskyldiga människor, så ges de en slags juridisk full immunitet med långa rader av grova lögner!
    Istället döms de som av empati med brottsoffer talar sanning för ”HMF”.
    Dessa Sossars sjuka och kriminella ockupationsjuridik måste bekämpas med alla medel!

  9. Många fler inkompetenta sossar än Mikael Damberg borde ta sig en titt i sina respektive backspeglar och rannsaka sina samveten, t ex sosseministrarna Morgan Johansson och Anders Ygeman. De borde inse sina grova försummelser när det gäller grava bristfälligheter i svensk terroristlagstiftning mm.

    Twittrat av Morgan Johansson & Anders Ygeman 2017-05-17.

    https://pbs.twimg.com/media/DACu-dKW0AEIyea.jpg

    100 propositioner (lagförslag) var uppenbart otillräckligt. Borde ha varit flera hundra propositioner i stället, och merparten baserade på SD:s förslag.

    Terrorismen och kriminaliteten i utanförskapsområdena mm på många håll i hela landet har växt och blivit fler och farligare i en allt snabbare takt sedan Johansson och Ygeman tillträdde 2014? Kan det bero på …

    … Otillräcklig kvantitet utan nödvändig kvalitet på utfört jobb + årtionden av fullkomligt sanslösa felprioriteringar”?

    • Tårtfirandet uppstod pga att berörda antagit det sällan sanna antagandet att ”kvantitét = kvalitét”. Ser hellre att de under samma tidsperiod lagt tio kvalitativa propositioner, än hundra ej helt genomtänkta. De enda som gynnas av bristande kvalité på lagar, är kriminella inkl. politikerna själva och [dyra] lagvrängare …

Kommentera