Vem bryr sig om IS-krigarnas ånger?

ISLAM. Kommentar på SVTs reportage om IS-krigarna, från Swebb-TV. Den 6 mars hade SVT rapport ett förvånande reportage där det kvinnliga reportageteamet uppsöker en jihadist som har varit delaktig vid massavrättningar på oskyldiga människor.

SVTs reporter Stina Blomgren sitter med rosiga kinder i fängelset och ställer trevande sina frågor till terroristen. Den centrala frågan blir märkligt nog om krigaren känner ånger.

Förvåningen blir inte mindre av att de lagt in en nio sekunder lång inzoomning av terroristens ansikte i detta inkännande reportage.

IS-krigarna har alltså ägnat sig åt något så groteskt som att söka upp oskyldiga människor och filma deras avrättning.

Men SVT verkar vara mest intresserade av att höra om krigaren känner ånger. Även Rapports nyhetsankare undrar om krigaren känner ånger.

Så vad handlar detta om? Vi får se ett klipp från Swebbtvs Lördagsintervju 42 med Ingrid Carlqvist där hon förklarar att orsaken till att feministerna är så överslätande gentemot islamisterna är att de attraheras av deras dominans.

Det stämmer bra på den attityd som framkommer i Rapports inslag och vi måste därför fråga oss om SVTs kvinnliga personal över huvud taget kan hantera frågan om IS-krigarna?

Vi frågar oss också om det inkännande reportaget är en del i en agenda för att få tillbaka IS-krigarna till Sverige?

 

26 thoughts on “Vem bryr sig om IS-krigarnas ånger?

  1. Ett mycket bra exempel på att den Svenska regeringen består av IS medlemmar är att båda är lika dumma.
    Dom tror båda två att man kan fly undan krig och elände till Sverige och sedan åka tillbaka och kriga, för att sedan åka tillbaks till Sverige och vara skyddad livet ut.

    • Jag undrar om inte IS-krigarna har bättre huvuden än Svenska regeringen.
      Skall de ta vägen någonstans och få gratis bostäder, sjukvård och dagis till ungarna så är nog Sverige rätt plats.
      Framtiden visar om det är Morgan eller journalisterna som bestämmer. Jag satsar på journalisterna.

  2. Om man skall tro Svensk massmedia så står det mellan två grupper av individer idag. 7-klöverns IS och SD nazister.
    Just nu leder IS stort över nassarna.

  3. Vill Stina Blomgren göra sällskap med Maren Undeland och Louisa Vesterager?
    Ska hon fråga innan halshuggningen om de stackars is mördarna ångrar sig?

  4. Syftet med flyktingmannaskapet, är att de som varit utsatta för terror, förföljelse och övergrepp och andra vidrighetet, ska få en fristad i vårt demokratiska och humana land. Inte att förövarna ska få det. ALLT är idag förvridet sjukt. Och IS-svinen, är ju bara den mest ruttna toppen på ett avskyvärt stinkande islamistiskt sop-isberg. Tänk bara på Uppsala och festivaler!!! Där har vi den ”lindrigare” varianten av islamism. ÄR DET SÅDAN SKIT VI VILL HA I VÅRT LAND. Men ”öppna era hjärtan” och humanitet för världens skit, är det som tycks gälla. Det måste vara nåt fundamentalt fel i tänket, när man inte kan skilja agnarna från vetet. Men så har ju vänsterpacket alltid varit, och därmed skapat ett helvete av lidande för oss schyssta medborgare. MAN GÖDER ONDSKAN, ISTÄLLET, SIN SIG BORDE, BEKÄMPAR DEN. Men så är det, när den sjuka principen ”allas-lika-värde”, ska gälla utan annan urskillning än vänsterideologisk. När all världens drägg ska sättas på pedistal. Då skapar man DJÄVULENS DANTES INFERNO, istället för ett mänskligt GUDOMLIGT PARADIS, som vi var nära att uppnå före 1975, innan Palme-doktrinen började genomsyra vårt land med sitt gift.

    • Du tycks till höra dom som fortfarande tror att vi har demokrati, trots att 70% inte valde sittande regering.

  5. Idag i riksdagen debatterade de is.jag undrar varför ?dessa så kallade i is kriminella människor har krigat och ställt till ett elände och även asat med kvinnor o barn. (Undrar om de hade barnbidrag!
    Tänk om dessa riksdags politiker hade tänkt en tanke på våra fattig pensionärer?
    Dessa sakerna politiker

  6. Agendan är uppenbar, SVT jobbar på att få dessa tillbaka till Sverige på order av Socialdemokraternas partistyrelse!!

  7. Man kan undra hur Extrem-SVT-Kommunist-Feministen hade agerat om hon hade intervjuat Breivik.?!

    Jag såg när det sändes på TV och tyckte att det var en märklig intervju.

    Den feministiska sk ’journalisten’ ser ut och beter sig som en förälskad liten 12-åring…

    Det skulle inte förvåna mig om dom bytte kontaktuppgifter.., eller att hon gav sina till honom …

  8. Är väl en del av kursen för ”korrekthet”,som SVT bjuder sina tvångstittare ?
    Ju dummare befolkning,ju lättare att genomföra sina planer !

    • Dummare folk än de amöbor som röstat på 7-klövern går inte att finna på denna jord.

  9. Där ser man att dessa inte känner någon ånger utan skulle lika gärna utan skrupler döda oss alla Svenskar om dessa IS mördare kommer hit men det fattar inte dessa pk journalister eller batik häxor . Men nu är ju ett antal Is idioter redan här i Sverige utan att någon har koll på dessa så det gäller eller hoppas man inte är på fel plats vid fel tillfälle. Otryggheten eskalerar i Sverige idag .

  10. Någon minns ej vem men personen skrev att kvinnor börjar bli en belastning för landet och jag håller med alla dar i veckan.

    • ”Den västliga civilisationen är militärt oslagbar. Det är den starkaste som någonsin funnits. Men kvinnorna är dess svaga punkt. Kvinnor vill inte se statens kanoner. De är inte beredda att försvara sitt land, eftersom de ogillar våld. Vid de återkommande terrorbrotten formar de handhjärtan, tänder ljus och säger att vi måste förlåta.”[…] När kvinnorna tar över, tillåts inte männen använda det nödvändiga våldet.”

      ”Skadorna är förmodligen irreparabla. Den enda lösningen är ett återvändande till ett samhälle där männen återtar kontrollen”

      Vi kan börja med att avskaffa den kvinnliga rösträtten.

      https://morklaggning.wordpress.com/2019/03/11/kvinnornas-sverige/

  11. Den politiska avsikten för de 5 kommunistpartierna i regeringen är att förmå allmänheten att överse med terroristernas brott.
    MEN BYT UT IS MOT ”NAZIST”, så skulle ingen någonsin komma på tanken att ta in terroristerna.
    Tro sedan inte att IS-kvinnorna eller deras barn är oskyldiga. Utan kvinnlig ”marktjänst” skulle IS inte ha hållit stånd. Tvärtom. Barnen är redan sedan ca 4 års ålder fullt indoktrinerade och övertygade radikalmuslimer. Barn är från ca 7 års ålder militärt färdigskolade, där det förutom vapenhantering ingår avtrubbande av empati, så att de utan tvekan kan spränga en bomb, halshugga en otrogen etc. I övningarna ingår t ex halshuggning av djur, samt för ”lyckligt” lottade halshuggning av en slavinna eller en fångad motståndarsoldat.
    För IS är föräldrarna förbrukningsvara, då framtiden ligger i barnen och deras barn osv.

    Notera att motsvarande avtrubbning av empati pågår INNE i Sverige, men där kallas terrordåden bilbrand, skolbrand, rån, misshandel, (grupp-) våldtäkt, skjutning etc.

  12. I MSM är alla offer utom vita män vilka samtliga liktälls med Hitler.
    Logiskt tänkande är rasism/patriarkat
    Konsekvens-analys är rasism/patriarkat
    Kritiskt tänkande är rasism./patriarkat
    Fakta är strukturell rasism/förtryck/patriarkat

    Dygderna består i
    Offer-kofta (dock ej vita män som endast kan vara skurkar eller tjänare)
    Beslut tagna på känslo-basis (om de missgynnar vita män, annars rasism)
    Förlita sig på guds vilja, alt det blir lönsamt på lite längre sikt. (vilket är samma sak. Inget ansvar/det ordnar sig/guds vilja).
    Kortsiktighet. (Aldrig göra konsekvensanalys).

    Jämför tex IS-terrorist som mördat och våldtagit kvinnor och barn. Sitter i offerkofta i SVT för att se om det går att få ur lite ånger så man kan förlåta skurken. Jämför med Harvey Weinsten som varit gubbsjuk och missbrukat sin ställning och utnyttjat kvinnor sexuellt. Inte mördat eller våldtagit någon. Hängs ut i allmän skampåle och förlåts aldrig.

    Jag slutar här för annars blir jag sittande hela dagen…

  13. Ja men i mello får man ju en andra chans,
    Medel feministens argument för att vi ska låta dessa vidriga mördare beblandas med det Svenska folket.

  14. Sverige är i beroendeställning till islam
    genom kontraktet som socialdemokraterna
    har med MuslimskaBrödraskapet!

    Jag har sparat 17 olika tidningsartiklar om
    kontraktet; Det är EN SKRÄMMANDE LÄSNING!

    Petterssons referat, här på bloggen, ger ett
    komplett underlag till detta LANDSFÖRRÄDERI!

    Varför säger ingen något om detta?
    Om vi inte gör något NU kommer Sverige inte
    att finnas om några år!
    Du kan se det om du läser om kontraktet.
    Sök på: ”socialdemokraterna kontrakt 1999”!

    Vi kanske inte behöver förlora allt vi äger?
    => om vi agerar!

  15. Denna Stina sitter väl med fukt i luckan och önskar ett umgänge med denna riktiga man i hennes ögon, det är så hennes världsbild har blivit indoktrinerad från ungdomen. Att han haft ihjäl en massa oskyldiga är bara ett tecken på styrka, han har den rätta ideologin och inte den vita mannens tro

    Det är den vita mannen som är den ondaste av dom alla, det är så Stinas verklighet ser ut och därav att hon fick anställningen på MSM

  16. ”Vem bryr sig om IS-krigarnas ånger?”
    Sveriges kvinnor och lågutbildade journalister, samma kvinnor/journalister som hatar SD för att det är ”rasistiskt” och ”odemokratiskt”! Så galet går det när man inför ett matriarkat och journaliststyre.

  17. Dom vill ha en andra chans. Vilken chans fick deras offer som de skurit halsen av brännt levande torterat på de mest bestialiska sätt.

  18. Varför trängs SVTs reportrar i runt IS i Syrien. Finns inga viktiga ärenden hemma.
    Vi utsätts dagligen för politikernas ogenomtänkta handlingar som resulterar i mord, skottlossning, utpressning, våldtäkter och bedrägerier.
    Politikerna har ordnat så fängelserna är överfulla, med folk som inte borde vara här.
    Kronan faller som en sten, Dollarn kostar nu 9,50.
    Vi borde kanske kunna låna Trump, för att få ordning på ekonomin.

  19. Vem bryr sig ?
    7 klövern deras väljarkår, extremvänstern, PK-media och det övriga mångkulturälskande etablissemanget BRYR SIG !!!!!!!

Kommentera