Sverige är för IS vad Argentina var för nazisterna

ISLAM. Sverige har blivit för is-terroristerna vad Argentina var för nazisterna, säger oppositionspolitikern Hanif Bali (M) enligt Toronto Sun.

Moderaten Hanif Bali berättade i riksdagen i att landet har blivit ledande i att ta emot återvändande terrorister.

Och nu är Bali rädd att det kommer att bli ett högt pris att betala.

”Dessa jihadistiska resor har skett i flera år nu, men ni har inte gjort någonting,” berättade Bali för Miljöpartiets talesman Rasmus Ling.

Bali sade att de gröna har utformat lagar som har förvärrat en redan svår situation, och kallar tillvägagångssättet mot extremismen ”passiv”.

”Sverige har blivit vad Argentina var för nazisterna. Först efter andra världskriget införde de faktiskt retroaktiv lagstiftning och fick nazisterna dömda”, sade Bali.

”Hade den svenska regeringen suttit vid makten då hade inga nazister blivit dömda.”

Han undrade varför ingen av de återstående terroristerna har åtalats.

Efter andra världskriget flydde många av Hitlers värsta hantlangare till Latinamerika. Några var dödsläkaren Josef Mengele, Adolf Eichmann, och koncentrationslägrens chef Franz Stangl.

-Pettersson säger att Hanif Bali har rätt, men han har själv varit riksdagsman sedan 2010 och vad jag minns gjorde inte Balis eget parti ett dugg då heller, det finns lite erfarenhet av islam…

Jihad – det heliga kriget

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Sverige är för IS vad Argentina var för nazisterna

  1. Det var ”sverigebilden” det, våra politiker har ju fått som de ville, terroristerna skulle ju till och med få skydad identitet och lite förmåner som förtur till lägenhet sa man ju också….

  2. Han har så rätt.
    Under kriget var dom naziter.
    Efter blev dom socialdemokrater
    Rötterna går aldrig tabort.

  3. Tycker man ska ha omvänd bevisbörda för IS-terroristerna. De ska hållas inspärrade tills de kunnat visa sin oskuld.

  4. Rekordmånga anmälningar till polisen om krigsbrott

    Ökar till följd av migrationsvågen

    Antalet anmälda fall av misstänkta krigsbrott, folkmord och andra brott mot mänskligheten har ökat för varje år, de senaste åren. Och ökningen mellan 2017 och 2018 är betydligt större jämfört med föregående år, visar polisens statistik på området:

    •2015: 42 anmälningar
    •2016: 63 anmälningar
    •2017: 79 anmälningar
    •2018: 140 anmälningar

    Läs mer på:

    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/rekordmanga-anmalningar-till-polisen-om-folkmord-och-krigsforbrytelser

    Krigsförbrytare döms till fängelse – poserade med döda kroppar

    Läs mer och spela video på länken nedan:

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/dom-mot-atalad-krigsforbrytare

  5. Ja, det fantastiska kriminella paradiset Sverige, man blir nästan lite rörd över att vara en naiv konflikträdd öppenhjärtlig svensk !!!!!!!!!
    Vilka är det VANLIGA folket och vilka är det OVANLIGA folket i landet där alla är och ska vara lika och där millimeterrättvisa ska råda ?

  6. Hanif Bali borde vara aktiv i SD inte hos M .Alla vet vad hans förre partiledare Fredrik Reinfeldt gick för. Denne Reinfeldt blev ju en nyttig idiot för islam för att passa tidsandans och de övriga PK-partiernas påtryckningar.

  7. Det är skillnad nazisterna hade med sig pengar och rikedomar, vad har is-terroristerna?
    Sitt stora behov av bidrag.

Kommentera