Det här är faktiskt löjligt…

INRIKES. Man vet man är i Sverige när ett barn kallas Årets kvinna samtidigt som en 30-40-årig gubbe utmålas som ”timid pojke” som bara gjort oskyldig russindryck, twittrar Katerina Janouch

-Pettersson kan inte annat än hålla med Katerina Janouch. Man vet att man är i Sverige när det som en gång kallades sunt förnuft nästan är utrotat.

Expressen har utsett Greta Thunberg, ett barn till Årets kvinna 2019.
Shariq kallas en timid, försiktig och artig pojke enligt presskommunikatör på UD.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Det här är faktiskt löjligt…

  1. Och nu föreslår Börje Salming, denne legendariske hockeykämpe, att
    Greta ska bli statsminister.

    Ja, varför inte? Sämre kan det väl näppeligen bli?

    Pippi Långström kan komplettera på en annan ministerpost. Joakim von Anka kan ersätta Margareta som finansminister etc.

    Nu är snart ”råget måttat” som en annan hockeyspelare, Per Ledin sa.

  2. Vill ni veta någonting så fråga Greta……………Ja herregud, Boulevard Tabloiden Expressen är ett skämt? Folk, ge er själva en present genom att inte köpa detta skämt.

  3. Det här är ett hån mot kvinnor som faxtiskt gör bra saker utan att ha en personlig baktanke, nu tror jag inte greta själv har det men globalisten till mamma gör nog inget utan egen vinning.

  4. Pinsamt rent oseriöst denna snorunge en PR produkt som skitpressen hyllar som vår nya frälsare.

  5. Vad som framgått i media är att Greta Thunberg har en neuropsykiatrisk diagnos,om det verkligen är sant så är det ännu hemskare och mer cyniskt att denna flicka så grymt utnyttjas av globalister av allehanda yrkeskårer och kategorier , där är msm högst skyldiga, för att påtvinga människor den politiska sekten som klimathysterikerna tillhör.Föräldrarna kan man nog anta tror på klimatpropagandan för de kan väl inte medvetet utsätta sin sårbara och känsliga dotter för så mycket ondska.Sorgligt är det och jag tänker framåt hur ska detta påverka Greta framöver,om hon lyckas få reda på sanningen/ delar av sanningen,hur skall hon klara detta,med en ev neuropsykiatrisk diagnos är hon extra utsatt och sårbar och kan leda till en personlig katastrof för henne,stackars flicka, redan nu uttrycker ju flickan att hon lider av en stor ångest och oro som hon önskar att alla skall ha,hon mår ju dåligt stackaren,jag känner verkligen med henne då hon endast är en bricka i ett mycket fult ont spel där ingen hänsyn tas till enskilda människors väl och ve och framtid.Detta är barnmisshandel av värsta sorten,som all barnmisshandel är såklart.

    • Min undran kvarstår: Är Gretas föräldrar verkligen lämpliga vårdnadshavare. Jäntan behöver stöd och behöver gå i skolan i första hand.

  6. Man undrar hur mycket berusningsmedel den juryn konsumerade när de beslöt att Greta skulle bli årets kvinna.

  7. https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2019/03/118032577_1552054043-1024×576.jpg
    Kan trösta er med,att i fiske-orten Hamburg och även vissa andra delar av Tyskland,(o. övriga Europa)är det inte mycket bättre.I dag visas bilder från manifestationer under ”kvinnodagen” i BZ.
    För bilden ovan påstås i texten,att dessa överåriga f.d. prostituerade var feministiska ”kämpar”.Detta för att de rev ner de bekanta planken,vid Herbertstrasse i nämnda ort.
    Ja om det är denna typ av kvinnor som skall vara vägledande för dagens, är det mer än illa ställt !!

  8. I Finland valdes ett 15 årigt barn, som passligt precis fyllde 16, till årets homo. https://www.iltalehti.fi/viihde/a/201702022200064571
    Väntar med spänning på vem som blir årets pedo. Nu när gruppvåldtäkter är jättepoppis i norden, mer populärt än bandy och badminton faktiskt, kunde vi ju också ha årets gruppknullare-pris! Kan ju såklart vara orättvist när muslimer vinner varje år.. men det sporrar oss andra, vi måste bli bättre på dethär!

    • Va fan är det som händer i Finland?
      Ska dom bli det nya Sverige ser dom inte galenskaper i Sverige.

      • Jo du, sakta men säkert följer Finland efter Sverige-storebrors exempel. I småstadsfinland finner du ännu en doft av forna Norden. I stora städer som H:fors, Åbo, Tammerfors (STORA med en nypa salt, Trelleborg är större än hela Finland..) så får invånarna smaka på muslimkärlek varje dag. Rån, mord, gruppvåldtäkter osv osv. Man kan dra slutsatsen att där det finns muslimer är allt åt helvete. Surt för er så har våra socialbidragsmuslimer insett att om man åker med Viking Line så kommer man till Nordens Bagdad, STHLM. Där det finns hundratusentals kompisar och bidragen rentav rinner ut från gratispengautomaterna Svenskarna har lagt ut åt den överlägsna muslimrasen. Dom är ert problem nu, i Finland får dom stryk.

      • Och var tror du dom hamnar när Sverige kollapsar och pengarna är slut, Grattis

Kommentera