Anställd knivhöggs vid rånförsök, misstänkt gripen men släppt…

BROTTSLIGHET. I lördags kväll knivhöggs en butiksanställd kvinna två gånger i ryggen i samband med ett rånförsök mot en matbutik i Stallarholmen. Den misstänkte gärningsmannen försvann kort därefter när han inte blev insläppt i butiken. Polisen kunde senare gripa en man, som nu har släppts, men är fortsatt misstänkt för grov misshandel, rapporterar SVT. 

Under måndagen har butiken haft en krisgrupp på plats för att stötta personalen. Kvinnan som blev knivhuggen är nu tillbaka i butiken.

-Pettersson säger att Stallarholmen är en ort med 1800 invånare utanför Strängnäs, där som på många andra områden frågas om samhällskontraktet är uppsagt från statens sida?

Invånarna betalar skatt till staten mot att staten ger dem utbildning, vård, pension och skydd. När staten inte uppfyller sin del måste man då betala skatt Stefan?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Anställd knivhöggs vid rånförsök, misstänkt gripen men släppt…

  1. Det svenska rättsväsendet är ett enda stort skämt. Sverige är inte längre en rättsstat.

  2. Fullt utvecklad anarki råder i nästan alla kommuner i Sverige. Denna för våra rikspolitiker en liten notis rör dem inte eftersom det inte skedde i Fjollträsk!

  3. Precis som politiker, PK-journalister och regeringen vill ha det, skäll inte på polisen de lyder/gör bara vad riksdagen säger åt dem att göra, men visst blir man förtvivlad.

  4. Saknades måhända signalement ?
    I så fall är den misstänkte naturligtvis som vanligt oskyldig !!!!!!

  5. Om man knivhugger en människa i ryggen, hur f-n kan man då bli satt på fri fot av polisen???

    • troligtvis för att knivhugga någon i ryggen klassas som misshandel av någon märklig anledning sen var det väl någon påstådd minderårig som vanligt.killen ska naturligvis sitta inspärrad tills dom faller.

Kommentera