100 personer i storbråk i natt – polis och vakter attackerade

BROTTSLIGHET. Ett storbråk bröt ut vid en restaurang i centrala Göteborg tidigt på söndag morgon. Totalt var uppemot 100 personer inblandade, enligt polisen. Polis larmades dit vid 03.30-tiden. Strax därefter startade ett nytt bråk på en hamburgerrestaurang i närheten. Enligt polisen rör det sig troligtvis om samma personer.

Som flest var tolv polispatruller involverade i insatsen. Flera ordningsvakter uppges ha blivit lindrigt skadade och poliser attackerades på hamburgerrestaurangen.

Polisen har skrivit flera anmälningar om hot och våld mot tjänsteman och flera personer omhändertogs tillfälligt.

SVT

-Pettersson undrar varför man inte skriver exakt var slagsmålet ägde rum eller vilka som var inblandade. Vanliga fulla kroggäster, fotbollshuliganer eller något annat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “100 personer i storbråk i natt – polis och vakter attackerade

  1. Inga signalementen är tydliga signalementen!
    ”Bråk” är bara Fake News omskrivning av UPPLOPP. Att dölja vilka som gör upplopp.

    Hade Nisse och Kalle, en enda, deltagit, så hade det varit helsidesnyheter i MSM/Public Service. Och Nisse och Kalle varit gripna. Eftersom det är andra, ni vet vilka, som ”bråkar”, så slipper de undan med löjligt låga efterräkningar.

  2. Det är karnevalstider just nu…
    Deltagarna ätit sig proppmätta,och inmundigat enorma mängder drycker,för att överleva kommande bantningstiden.
    Veckan inledes imorgon med ”Rosen-måndag”,fortsätter på tisdag,för final dagen därpå,”Ask-Onsdag”.För de yngre betyder ordet ask…aska.
    Detta är början på perioden fram till Påsk,för framför allt katoliker.Under denna tid svalt och plågade sig de troende fram,utan några som helst läckerheter,i gamla tider !
    Visste förstås inte,att Islamister ur nya befolkningen redan lärt sig denna sed !

    • Både Mosaiska troende och kristna fastar, OCH ISLAM ÄR TILL STORA DELAR EN KOPIA. De stora skiljaktligheterna bildades då teokraterna inom islam i fraktionskamperna som ledde till sunni, shia m fl, lade till fatwor och påstod att Allah meddelat dem att rättelserna stöddes av koranen (Muhammeds texter).

  3. Som brukligt och inte helt förvånande så är dessa busar kända av polisen !
    Utgår ifrån att alla inblandade är infödda tvättäkta svenskar.
    Ett mycket märkligt fenomen och uttryck, kända av polisen, på vilket sätt är de kända är de kända för brottslighet ska de väl sitta inne på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell ?
    Kling och Klang !!!!!!!

  4. Ingen bakgrund till vilka och varför är lite typiskt. I går rapporterades också en nyhet om två fullastade bussar, som stannat på en större mack och det sedan utbrutit jättebråk mellan passagerarna i de två bussarna, ca: 90 personer. Inget klargörande om vilka det var eller vart de var på väg. Ett vittne ( lastbilschaufför ) förklarade ungefär vad han sett. Tumult och bråk samt ambulanser och polis anlände och fick sedan den upplysande följdfrågan ”blev du rädd?”. Bevare oss från ett växande parodi-samhälle i en enda politisk riktning. Svenskar utan självskadebeteende göre sig icke besvär eller?

  5. Reinfeldts/Löfvens nya mångkulturella Sverige. Undrar hur dom ska bli lönsamma för samhället lite längre fram? Varför undrar inte gammelmedia det också?

  6. Det är KLIMATETS fel, de varma kvällarna. Ja, så lät det ifjor, ”experterna” på TV.

    För att förhindra fler slagsmål måste vi alltså förbjuda bilkörning och flygresor….

    • Glöm inte att höjda skatter löser alla problem!

      Vi måste höja skatterna (gärna dölja dessa, som tv-licensen, flygskatt m.m) i äkta Socialdemokratisk anda.
      100% procent skatt är inte nog!

      Ps.
      Även när du blir utsatt för brott ex. rån, misshandel, våldtäkt, så tar regeringen pengar av dig.

      Sjuk – Sjukare – Sverige

Kommentera