Fyrverkerier stoppar flera spårvagnslinjer i Göteborg

BROTTSLIGHET. Det är stopp på spårvagnslinjerna 6,7 och 11 i Göteborg efter att fyrverkerier har skjutits mot spårvagnarna, skriver GP.

– Man skjuter smällare och fyrverkeripjäser mot spårvagnarna. Därför kör man inte ut till Bergsjön just nu, säger Kristian Lans, presskommunikatör på Västtrafik, till tidningen som fortsätter med – Det är klart att det är allvarligt. Det ställer till det för våra resenärer och är obehagligt för personal och passagerare som sitter på spårvagnarna. 

-Pettersson säger att det luktar lite rasism, inte köra ut till det mångkulturella paradiset Bergsjön…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Fyrverkerier stoppar flera spårvagnslinjer i Göteborg

  1. De säger att fyrverkerierna är obehagliga för personal och passagerare? Är det inte olagligt? Enkelt vore väl att häkta raketgossarna och utföra husrannsakan där de och deras närmaste bor. Där finns säkert mycket av intresse för rättsskipare. Vad håller svenska myndigheter på med egentligen?

    • De sägs även att folk från icke skidnationer är traumatiserade och blir rädda när det smäller, jag säger skit snack.

  2. Förstår inte den stora sensationen kring detta ! Det är idag F r e d a g ,och Allans dag,för den nya befolkningen. Så länge de endast angriper Spårvagnar,ska vi vara tacksamma.Även om det är en nyhet för Abzurdska kulturen.

    • Deras FRED är inte ”vår” fred !!!
      Lite oft. när MP & Naturskyddsföreningen går till angrepp mot flyget !!!
      När ska SAS svara ordentligt för de som de blir angripna av ??
      Dessa ”så kallade miljöavgifter” som affärsdrivande företag och deras KUNDER och dessutom ALLA SVENSKAR som inte bor i närheten av tunnelbanan eller pendeltåget vara de som ska ”mjölkas med skatter” för denna så kallade ”miljöångest” ?????????

      • En befolkning som tror mer på en lite efterbliven 16-årig flicka,
        än den verklighet vi tvingas uppleva,säger det mesta.
        F.ö var detta orakel idag i Hamburg,för att förkunna den nivå ”svenska nybefolkningen”,och deras importörer befinner sig !
        Stenbock hoppas hon stannar kvar,i denna syndens fiskeort….


      • stillestånd heter det, inte fred…bara en
        liten paus mitt i ett ynkligt skådespel
        …de är de som håller i dirigentstaven
        mens en lurad orkester jamsar med

Kommentera