Bild på mörkhyad yngling som drog vapen för fikabröd

BROTTSLIGHET. Den unge man som drog vapen efter en misslyckad fikabrödsstöld är känd av polisen sedan tidigare. I veckans ”Efterlyst” går polisen ut med signalement på honom.

– Han har korta rastaflätor, en sönderriven jacka och ett handklovsmärke på vänster arm, säger Elena Franzen, gruppchef vid Rinkebypolisens ungdomsutredningsgrupp.

-Pettersson säger att det är som vanligt, det enda som skiljer är graden av mörkt och det hade varit bra att slippa pixlingen om polisen vill ha hjälp…

TIDIGARE 2019-02-27. Snattare drog vapen – nu vädjar polisen om hjälp och eld upphör

BROTTSLIGHET. Efter att en person misstänkt för snatteri av kaffebröd dragit vapen mot butikspersonal i Kista i nordvästra Stockholm har en polis i området spelat in ett klipp som fått stor spridning på Facebook.

– Förstår vi på riktigt hur sjukt det här beteendet är? säger Christoffer Bohman, biträdande lokalområdeschef i Järva, bland annat i klippet.

Bohman menar att vapenkulturen brett ut sig allt mer under de senaste åren och han vädjar nu till allmänheten om hjälp för att få stopp på spridningen.

– Känner du till någon som har vapen? Har du hört ett rykte om att någon har vapen? Då behöver du säga till. För samhällets sida och personen i frågas skull, så behöver du säga till oss, säger Bohman.

-Pettersson hör inte ett ord om den grundläggande orsaken till våldet. Alldeles för stor kravlös asylinvandring från dysfunktionella länder. Det är visserligen inte polisens fel men polisledningen borde gå ut med att polisens antal och resurser räcker till svenska kriminella men inte till Mellanösterns…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Bild på mörkhyad yngling som drog vapen för fikabröd

  1. Nej det är inte polisens fel att myndigheten tycks prenumerera och samla på nya brottslingar i Sverige. Det verkar, som Migrationsverket ger asylskydd till redan dysfunktionella brottslingar, som gärna är beväpnade och kan misstänkas ha flytt rättvisan från sina hemländer. I annat fall verkar de dyka upp i 2:a, 3:e generation i Sverige. Varför vill någon myndighet berika oss med det?

  2. Det går bra för Sverige nu……har aldrig varit tryggare, eller är det bara socialdemokraterna och PK-media som ljuger igen. Upprepa en lögn tillräckligt länge så tror folket på det, Socialdemokraternas och PK-medias paradgren.

  3. Publiceras bilder resp signalement där hudfärg pixlas eller inte nämns, så är detta en uppmaning till allmänheten att INTE störa med att lämna några uppgifter.
    ”VI KAN JU BLI TVUNGNA ATT GRIPA EN BROTTSLING”. De är ju skyddade.

  4. Är han van vid att allt är gratis, för det har socialkärringarna lärt honom, blir han förstås upprörd när kaféet stretar emot.

  5. Packet ska hem i sinom tid. Först ska tröga svensken vela några år innan det blir verkstad.

Kommentera