Medias agenda mot Trump

MEDIA. Igår hade SVT, TV4, Sveriges Radio med flera som huvudnyhet att Donald Trumps tidigare advokat, Michael Cohen vittnade inför representanthusets utredande utskott.

Michael Cohen dömdes nyligen för en mängd olika brott till tre års fängelse, bland annat för att ha ljugit inför kongressen och skattebrott.  – Vartenda ett av brotten är en allvarlig överträdelse mot USA. Cohen har erkänt sig skyldig till ett smörgåsbord av bedrägliga handlingar, säger domaren William Pauley, enligt CNN.

Många kallar Cohen en patologisk lögnare som försöker få kortare straff, andra menar att han får ännu hårdare straff om han ljuger igen, därför talar Cohen sanning denna gång.

Cohen kallade bland annat Trump för elak, rasist, lögnare och bedragare. 

-Pettersson vet naturligtvis inte vad som hänt och sagts men det vet inte SVT, TV4 eller Sveriges Radio heller.

Frågan är varför svenska medier återger ett vittnesmål av en person som dömts för att ljuga som huvudnyhet och tjatar om det i flera dagar. 

Det säger en hel del om medias agenda. Den är inte att försöka rapportera opartiskt och korrekt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Medias agenda mot Trump

  1. ”Not my president” drevet har pågått worldswide hos vänsterliberalerna och Sorosvännerna och pågår alltjämt, oavsett vad Trump gör.

  2. Bara att se Carina Bergfelt där Trumphatet bara lyser om henne. Skandalöst att hon får fortsätta på detta vis. Minns dagen efter valet där Trump vann det var som en likvaka hela dagen hos ”opartiska” SVT. Själv njöt jag i stora drag av att se och höra alla PK idioter som var förtvivlade besvikna en del nästan grät över denna ”katastrof”

  3. Trump, SD och Israel är många ministrars och medias hatobjekt.

    En myckenhet av kraft, energi och tid går här åt för att ventilera
    sitt bottenlösa hat.
    Här är de i alla fall ärliga.

    Resterande aktiviteter tycks koncentrerade på lögner, halvsanningar,
    förnekelser och ljusblå, naiva dunster.

  4. PK-media har slutat rapportera saker. DE propagerar istället för sin vänstersyn, och inget annat. Samtidigt som de stjäl pengar från oss skattemedborgare, utan rätt och insyn, till sin mycket sjuka verksamhet

  5. Naturligtvis fabulerar Cohen. Om han talade sanning så skulle han bryta mot ”attorney–client privilege”. Det har även framkommit att Cohen ville bli anställd i Vita Huset men Trump verkar inte ha låtit honom bli det. Surt sa räven…

  6. KRIG/TERROR PÅGÅR I SVERIGE!
    SWEDBANK MISSTÄNKS FÖR STOR PENNINGTVÄTT UNDER FLERA ÅR!
    SVERIGES BEFOLKNING DÖR I VÅRDKÖER!

    Och PK-dårar och annat vänster trach, lägger tid på USA, NÄR DE SJÄLVA GÖR PRECIS ALLT, FÖR ATT FÅ DET SOM DELAR AV USA HAR DET…
    Skjutningar
    Mord
    Knark
    Ni-Go zoner
    Fattigdom
    Dålig sjukvård
    Ständig otrygghet

    Sjuka Sverige.

  7. Spektaklet var iscensatt vid rätt tidpunkt. Trumps möte med Kim blev mer likt en notis, trots att händelsen troligen har större betydelse för världen än denne ynkrygg. (Jag såg utfrågningen och kan inte undgå att tycka att Demokraterna valt tid och person för att visa upp mr Ingenting.)

Kommentera