Belgien återkallar medborgarskapet och utvisar “Svarta änkan” efter åtta år i fängelse

ISLAM.  Peter Sellei twittrar om att Belgien drar tillbaka medborgarskap och utvisar den kvinnliga jihadisten Malika el Aroud till Marocko efter åtta år i fängelse för terrorismbrott. Malika el Aroud kallas också den “Svarta Änkan” och har varit ledare för Sharia4Belguim. 

Malika El Aroud

Malika El Aroud, född 1960 var medlem av al Qaida och dömdes i Belgien för samröre med terrorister. Hon är änka efter taliban-terroristen, Abdessatar Dahmane.

Malika El Aroud är den sjätte personen som fråntas medborgarskapet i Belgien. Enligt statsminister Stefan Löfven (S) så kan Sverige inte dra in medborgarskap p g a internationella konventioner, men det tycks Belgien, Tyskland,, Storbritannien med flera inte bry sig om. Dessa internationella konventioner kanske bara gäller Sverige?

-Pettersson tycker också det är märkligt att Sverige inte lyckas bli av med de marockanska gatubarnen när de tar emot terrorister från andra länder. Nu El Aroud och tidigare “Said Mansour” som blev fråntagen sitt danska medborgarskap.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Belgien återkallar medborgarskapet och utvisar “Svarta änkan” efter åtta år i fängelse

 1. Sverige slicka röv som vanligt,inte göra sig osams med någon enda undantag är kanske Israel. Men de mordiska muslimer slicka man i röven så de kanske är snälla mot Sverige.

 2. Läste att nån expert proffessor påstår att det är omöjligt för Sverige att återkalla medborgarskap. Märkligt att allt som är möjligt i våra grannländer är omöjligt här.

  • Ha du inte lärt dig än, att Sverige är “landet tvärtom” och måste göra sig lite märkvärdig

 3. Det är väl dessa högerkrafterna från trettiotalet som Stefan Löfven ska sända ner Helen Fritzon till Bryssel att kämpa emot.
  De har ju misslyckas med att få hela EU att anta Sveriges flyktingpolitik och därav det besiningslösa hatet mot Victor Orban och Ungern.
  Det är en vänsteride att man inte får utvisa någon som har löst tunnelbanebiljett i Stockholm.
  Margot Wallström har inte så hög status i Marocko heller eftersom hon hyllar och supportar terroristerna I Polisario.

  • Löfvén slår sig för bröstet och är stolt över valfusket, som utesluter Alliansen och Sverigedemokrater.
   Han övertygar nu socialisterna i EU att göra samma sak.
   Men jag tror det blir lite svårare att valfuska i Unionen.
   Han kan ju försöka med Österrike, Polen, Ungern eller Italien.
   Nu blir det åka av, håll i hatten.

Kommentera