Socialdemokrat liknade invandrare vid apor

HETS MOT FOLKGRUPP. Tina Mukka har uttalat sig nedsättande mot invandrare med syftning på nationellt och etniskt ursprung. Uttalandet, i vilket Tina Mukka bland annat liknade invandrare med apor, fick spridning genom inlägg på Tina Mukkas facebooksida. Det hände den 7 oktober 2018 i Pajala kommun eller från annan plats i riket, skriver Haparanda tingsrätt i åtalet B B 65-19.

Tina Mukka erkänner brott enligt gummilagen Hets mot folkgrupp. Tina stod på 13 plats på socialdemokraternas valsedel till kommunfullmäktige i Pajala 2018.

-Pettersson väntar med spänning på en tweet från Annika Strandhäll (S) och ett uttalande från statsminister Stefan Löfven (S) om rasist-nazisten i de egna leden och kanske en anmälan från någon djurskyddsorganisation för Hets mot Apor…

Allvarligt talat så borde det vara viktigare att utreda vad ”flyktingarna” gjort än vad de blir kallade. Alldeles för få talar klarspråk…

Lite om vad som hänt på Piteå havsbad…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Socialdemokrat liknade invandrare vid apor

  1. Ingen media nyhet. Det måste stå ett D efter S:et i partibeteckningen för att någon ska reagera.

    Socialdemokratiska regeringspolitiker, ser och hör, bara det som är enfaldigt och passande.

  2. Vad har apor gjort för illa undrar en djurvän ?
    En sosse ?
    Ok, hon blir symboliskt tagen lite i örat och sedan blir det en spark uppåt med högre lön som plåster på såren !
    Politiker-familjen tar väl hand om de sina.

  3. Verkligen tråkigt att denna person har så avvikande idéer. Dock i stora partier finns det naturligtvis också en del obildat folk.

  4. Synd att nervärdera apor på de sättet då de ju är kapabla att skapa fungerande samhällen vilket inte kan sägas om U-landshensen som man massimporterar. De är totalt oförmögna att skapa fungerande samhällen/länder, de har kaos och de skapar även kaos i Europa och Sverige

  5. Genom vänsterns nya totalitära lagar så har man skapat en ny adel i Sverige som utgörs av muslimer och svarta.

    • Var inte alla utrikesfödda apor ??
      Detta ENLIGT VÄNSTERPARTIET ?????
      Nu blir jag orolig för alla kommentarer från Jonas Sjösted !!!
      Har han ÄNTELIGEN ERKÄNNT SIN ÅSIKT ????????
      Men med den mannen vet man aldrig ………

      • PS ingen skillnad om Löfèven, Strandhäll eller Sjöstedt (VP fast den viktigaste bokstaven i detta PARTI tagits bort)
        Det var en del Duktiga politiker som sagt detta !!
        Inte Jag som en vaken medborgare !!
        Var finns den medborgliga rättigheten att uttrycka sin åsikt om det som sker i demokratin Sverige ???

    • T.o.m. i fängelset Asptuna anstalten är det bara vita människor som tvingas göra ett handtag för att hjälpa till. Nyadelsmän får träna judo och gymma fast de sjukskrivit sig spelar fotboll och TV spel kollar på TV och skriver brev. Amerikanska södern 1800-tal fast tvärtom, och infödingarna får flytta till reservat österut, till Östermalm och Gärdet där Sjöstedt och Hultvist häckar.

  6. Diktaturens kriminella kreatur har givit Sveriges Åklagare eller domstolar rättighet att fängsla eller bötfälla människor som pratar sanning om den livsfarliga situationen i landet.
    Diktaturens kriminella kreatur har givit dem rättighet att ge full juridisk immunitet åt dessa import-kriminella män med stora mängder militära vapen och uttalad ambition att vara ”Herrefolk” via hot, rån, stöld, misshandel, våldtäkter och mord.
    Dessa sjuka åklagare och domstolar som regelmässigt samarbetar med sina omgullande yrkeskriminella 40-åriga män med ”Barn-rättigheter” kostar på tok för många oskyldiga människoliv.
    Deras sjuka och kriminella ockupationsjuridik med dubbla måttstockar är en krigshandling och uppenbart Landsförräderi.
    Till 99% är motivet till de rätta namnen på de import-kriminella ren empati med deras brottsoffer med ”fel” Svenska Rastillhörighet.
    HMF kan jämföras med brottet i Nazityskland att uttala empati med judar.
    den gör domstolarna och åklagarna till rena brottslingar.

  7. stackars apor, de är kloka och fina djur med högt utvecklad social känsla, tvärtemot en del politiker som säljer ut folket för egen vinning

Kommentera