Välkomna till kalifatet Gävle

ISLAM. Välkommen till Gävle står det på en stor skylt vid en av infarterna till staden. Gävle med 100.000 invånare har en 600-årig historia som fortsätter än idag. År 1719 var det en av få städer efter norrlandskusten som inte brändes och skövlades av ryssarna tack vare ett bra försvar. 

Nu är det ett annat som hotar staden, en person i islams uniform, önskar ”Välkommen till Gävle”. Detta i det Gävle som har och har haft stora problem med islam och Gävlemoské. Bland mycket annat har det predikats i moskén att kvinnor ska stanna hemma och att den som förolämpar Mohammed bör avrättas och det är det lilla.

Gävlebon Suzan Hindi har i många år representerat Gävles islamister och den radikala moskén som finansieras av pengar från bland annat salafister i Qatar. 

-Pettersson undrar om de som bestämmer i Gävle tror att islam och troende muslimer kommer att förändra sig om de får synas i samhället eller om detta är ännu ett steg att flytta fram islam i västvärlden…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Välkomna till kalifatet Gävle

  1. En maktdemonstration och ett försök att provocera.
    Som vanligt, och svenska pk-hjon står vid sidan om och gläfser medgörligt med saliven rinnandes av upphetsning.
    Så tragiskt att se, så tragiskt.

  2. Har inget minne av att skyltarna hade information på finska,grekiska eller jugoslaviska på 70-80 talet!!.det var bara att gilla läget o lära sig svenska

  3. En stad som Gävle med flerhundraåriga anor måste väl ha hur många alternativ som helst att skylta med. Politikerna gör sig bara till åtlöje när dom gullar med muslimerna. Byt genast ut kärringen mot ett paket Gevalia!

  4. Överallt bland Sveriges myndigheter och i kommuners information hittar man bilder på uniformerade islamister. Ett av de många exemplen är i vårdguiden under rättigheter och rubriken patientlagen har man bild på en hucklekärring. Hur tänkte man här när man annars för övrigt nästan inte har några bilder på sin webbplats?

    • Och nu fackföreningen Unionen, som värnar om hucklen och islam.

      Vill du bidra till detta, genom fackavgiften till Unionen!?

  5. Tänk att vara turist i Sverige. Man förväntar sig se blonda människor överallt, käka vikingmat, åka SAAB taxi, köpa Björn Borg kallingar och överallt hör man ABBA. Snart ser man säkert Nils Holgersson också. Istället har man landat nånstans i Mesopotamien. Naturen SER ju Svensk ut, men vad är allt detta andra för skit?? Man kollar sin flygbiljett extra noga, vadfaaaan var ÄR jag??? Medan man undrar så blir man rånad, misshandlad och gruppvåldtagen. Tack vänstern.

  6. Tror kommunen grovt missbedömt skyltens dragningskraft på turister. De flesta lägger nog in en högre växel och drar snabbt därifrån.

  7. Folk kommer tro dom kommit till blåkulla med den påskkärring på skylten.
    Man tror inte det är sant, men det är det.
    Får vi se en läderbög på skylten som visar vägen till Stockholm snart.

    • I dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige vore det makalöst om man INTE satte upp denna skylt !!!!!!!!
      Folkhemmet är förlorat.

  8. Byt ut hucke-kärringen växelvis på skärmen mot

    1) en skinhead
    2) en SS-officer från Regiment Nordland
    3) en fånge i orange overall som bränns levande eller
    4) en blåslagen kvinna i slöja
    5) en rågblond 7-åring ätandes en T-bone-steak i skolmatsalen
    6) en hockeyspelare från Malmö

    så hade nog Gävles twitter-vänster glödgat tangenterna. Och säkert sprängt bildskärmen i luften.

  9. Vilken fin skylt, gör sig ju perfekt i dagens trygga snart icke kristna och heligt mångkulturella Sverige !
    Annie Lööf bara MYSER, hennes våta dröm om en framtida svensk befolkning på minst 30-40 miljoner invånare fortsätter att bli verklighet.

  10. Nu väntar vi bara på att en av Jehovas Vittnen företrädare kommer på samma ”Välkommen till Gävle”- skylt. Då med tidningen Vakna eller Vakttornet i sin hand.

    Jehovas Vittnen har hållit en hel del stora sammankomster i Gävle de senaste åren.

    Det är för bedrövligt, när man låter skylta med en så tydlig bild av religiös symbolik, på en kommunal och skattefinansierad välkommenskylt.

    En sådan ska hållas fri från religiösa förtecken, alla dagar i veckan, året runt.

  11. Den ”humanistiska” stormakten hyllar kvinnoförtrycket och den inhumana läran i vanlig ordning…

    • Är bara ett tecken på det sedvanliga och berömda svenska hyckleriet som har en lång historia bakåt i tiden, inte minst under andra världskriget !!!!!

Kommentera