Ulf Kristersson (M) utreds av polis – hans vapenskåp var olåst

BROTTSLIGHET. Ulf Kristersson (M) utreds av polis efter att ett vapenskåp med vapen och ammunition varit olåst i hans hem, skriver Aftonbladet”Jag begick ett misstag när jag glömde låsa skåpet. Det har aldrig hänt förr – och det kommer inte hända igen. Det jag gjorde är inte något lagbrott, men slarvigt”, säger Ulf Kristersson i ett uttalande. 

Ulf Kristersson kritiserar Hanif Bali som la ut bilder på sig själv med vapen 

Enligt partiledaren, som är jägare, ska han ha rengjort sina vapen efter den sista jakten för säsongen. Dagen efter gick larmet till Säkerhetspolisen när en hantverkare kom hem till familjen. Polisen åkte då dit och upptäckte att vapenskåpet i källaren inte var låst.

”Polisen gjorde precis som de ska, och tog hand om vapnen. Och där finns de nu”, säger Kristersson.

-Pettersson säger att det är mycket Ulf Kristersson glömmer och gör fel. Hans meritlista är i klass med Mona Sahlin…

Läs gärna: Är Ulf Kristersson lämplig som statsminister? – Med en meritlista i Mona Sahlinklass

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Ulf Kristersson (M) utreds av polis – hans vapenskåp var olåst

  1. Jag kan berätta en annan polishistoria. Jag var och fikade på stadens café. På cafet satt ett tiotal poliser vid ett bord. Jag överhörde deras konversation, de pratade om cyklister.
    – Dom cyklar på trottoarer och överallt, sa den ene polisen
    – ja dom cyklar fan på övergångsställe också om det gör det smidigare, sa den andre.
    – Det finns mycket man skulle kunna bötfälla dom för, sa en tredje.

    Först tänkte jag att dom orkar bekymra sig över cyklister med allt elände i samhället. Sedan tänkte jag de är ju bara människor, och inte faan vill man riskera livet med att jaga muslimska terrorister, mördare och andra våldsverkare när man kan jaga cyklister som cyklar på trottoaren.

  2. När jag ser Ulf Kristersson i talarstolen får man intrycket av att
    det skarpaste vapen han ska ha är en knallpulverpistol på grund
    av rekylen i det vapen han håller i handen?

  3. Han kan väl räkna med finkan som alla andra. Wikipedia säger: ”Påföljden för vapenbrott är fängelse i högst tre år.[2] ”

  4. Vilken otur. De jägare med vapen som jag känner glömmer inte att låsa in bössorna i vapenskåpet. Slarvig med vapen= slarvig med allt. Den snubben har jag aldrig litat på tidigare och kommer aldrig lita på då han vänder kappan i samma vind som… C. Otur.

  5. Sveriges regering blir mer och mer pinsam, och vad har han med Ungerns inrikespolitik att göra?

  6. Jag skulle vilja se Ulf skjuta älgstudsare. På film. Det skulle nog vara livsfarligt att befinna sig i närheten.

  7. Han kanske behöver använda dem snabbt när hans importerade arbetskraft vill hämta värdesaker!

    Skämt åsido, det här bevisar bara tesen att riktiga människor inte vill axla politiskt ansvar längre. Av dem som sitter nu är det bara Åkesson som verkar riktigt frisk. Resten verkar vara ihopsamlade på ett möte för opportunister med behov av inkomst.

    Den brist på respekt för väljarna som Kristersson och även andra visar att de är totalt tondöva, att fuska är en sak, men att mygla åt sig lägenheter avsedda för behövande är förjävligt. Men det visar bara vilka åsikter som finns inom M, de är inte rumsrena. Det vore ett misstag av SD att liera sig med Alliansen, de har en trovärdighet i klass med ett Juncker!

  8. ”Dagen efter gick larmet till Säkerhetspolisen när en hantverkare kom hem till familjen. Polisen åkte då dit och upptäckte att vapenskåpet i källaren inte var låst.”

    Nu vill jag inte försvara Kristersson men stod skåpet öppet eller vad hade polisen i skåpet att göra?

    • Man kan verkligen undra varför de rotat runt i skåpen. Letade de efter inbrottstjuven i vapenskåpet, eller var det av ren nyfikenhet man ville kolla vad som fanns i hans skåp?
      Att Kristersson sen är en idiot förändrar inte säkerhetspolisens aggerande.

Kommentera