Saudibarbariens ClownPrins stöder Kinas ”utbildningsansträngningar” för Den Muhammedanska Delen Av Befolkningen

Den saudiska kronprinsen Mohammed bin Salman, kritiserade inte på något sätt de ”omskolningsinsatser” som Kina genomför för sin muslimska befolkning.

Muslimer, både inom och utanför Kina, hade förväntat sig att Clownprinsen,bin Salman, de facto härskare i Saudiarabien och vårdnadshavare av islams heligaste platser, skulle ta upp frågan om Kinas utbildningsinsatser för den muhammedanska minoriteten.

Vissa muhammedanska grupperingar ser Kinas ansträngningar att utbilda sina muhammedaner, så att de kan fungera i ett modernt och snabbt framåtskridande samhälle, som kränkningar av de mänskliga rättigheterna mot etniska uighurer.  Under sitt besök i Kina,försvarade Salman Kinas användning av omskolningsläger för landets muslimska befolkning.

”Vi respekterar och stöder Kinas rätt att vidta åtgärder mot terrorism och extremism för att skydda den nationella säkerheten. Vi står redo att stärka samarbetet med Kina”, säger bin Salman.

LÄNK

Flera inlägg om Kinas ansträngningar att anpassa den muhammedanska delen av befolkning till det kinesiska samhället finns: HÄR

 

3 thoughts on “Saudibarbariens ClownPrins stöder Kinas ”utbildningsansträngningar” för Den Muhammedanska Delen Av Befolkningen

  1. Lustigt, men bra!

    Just i denna fråga, är Kina ett föredömme. Just principen för anpassning till en inhemsk kulturdominans, är en sund tanke, som borde tillämpas även här. För varför bara i Kina eller palestina??? Det är viktigt att måna om ett lands centrala kultur, än att främja en kaotisk sammelsuriumsmet. Då agerar man ju likt Hitler gjorde och tar DÖD på kulturer för den egna socialistideens envälde, som nazismen också var en kvävande idé, på sin tid. Nej, klåfingra inte på vår inhemska grundkultur. STÄRK DEN ISTÄLLET, OCH UTBILDA INKOMMANDE TILL DEN!

    Och den är INTE socialism, utan mänskliga traditionella värden, värda att bevara, för att de är ett nav för vårt land och vi som har vår grund här, som ger vårt lands existens till vad det är, av det som för oss ger oss vårt berättigande där vi bor.

  2. Här en kort presentation av Saudi prinsens fru prinsessan Ameerah som är en modern kvinna som helst klär sig västerländskt, bär inte hijab eller annan islamsk tältklädsel som kvinnor tivngas bära i Saudibarbaria och andra muslimska länder.

  3. Då kanske vi i Sverige kan omskola på samma sätt de muslimer som brukar besöka de moskéer som finansierats av Saudiarabien?

Kommentera