Kristersson (M) – ”Det här är sinnessjukt. Så här kan vi inte hålla på i svensk politik”

INRIKES. Ulf Kristersson (M) hoppas att debatten den kommande mandatperioden ska skifta fokus och handla mindre om Sverigedemokraterna: – Det här är sinnessjukt. Så här kan vi inte hålla på i svensk politik, säger han i en intervju med Aftonbladet om att en regering bildats som han menar inte har något annat gemensamt än sitt motstånd mot Sverigedemokraterna.

M-ledaren är också irriterad på statsminister Stefan Löfven som han menar ägnat sig åt ”hårresande retorik” där han har klumpat ihop M och SD.

M-ledaren har framfört sin irritation på möten med Löfven, på tu man hand: – Jag tänker inte acceptera ett läge där han i den offentliga debatten låtsas att M och KD är demokratins mörkermän och att vi sedan ska sitta tillsammans och ha förtroliga samtal om nationella säkerhetsfrågor på Sagerska. Det är oanständigt, S vantolkar oss med flit.

Kristersson säger också att partiet underskattade hur Decemberöverenskommelsen påverkade trovärdigheten.

-Pettersson håller med om att det är sinnessjukt, tyvärr är moderaterna en del av det sjuka. I grund och botten handlar det om invandringen som misskötts och varit alldeles för stor och kravlös i årtionden.

  • 1989 stängde socialdemokraterna gränsen med hjälp av moderaterna för att Sverige var fullt.
  • 1991 öppnade moderaterna gränsen efter påtryckningar från Bengt Westerberg (Fp) som hotade spräcka den ny regeringen annars.

Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, pensionerna, brottsligheten, allt!

Det vet naturligtvis Ulf Kristersson, Stefan Löfven och de andra partiledarna. Det riktigt sinnessjuka är att de vill inte erkänna det i klarspråk för då erkänner de även att de ägnat 30 år att bekämpa Sverigedemokraterna på felaktiga grunder…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Kristersson (M) – ”Det här är sinnessjukt. Så här kan vi inte hålla på i svensk politik”

  1. Nästan rätt av Kristersson. Det handlar inte om sinnessjuk politik, det handlar om sinnessjuka politiker.

  2. Släpper dom in Sverigedemokraterna i regeringen kommer dom att hitta så mycket gammal skit så dom får egen majoritet i nästa väl.

  3. Mats Knutsson SVT vågade ta upp detta ämne med Stefan Löfven om JÖK-överenskommelsen i en intervju 2019-02-14:

    ”Ni har träffat den här uppgörelsen ffa för att utestänga Sverigedemokraterna från politiskt inflytande.”

    ”Är det viktigare än en genuin S-politik”

    ”När du då ger dom (SD) den här betydelsen, du pekar ut dem som huvudmotståndare, ni bildar enad front mot dem. Ser du inte risker i det, att de tvärtom växer i opinionen?”

    Vad Löfven svarade är ju förutsägbar gammal smörja, men vill ni se och lyssna till det så börjar inslaget vid c:a 7:46 på liggande tidsskalan i SVTPlay-videon på länken nedan:

    https://www.svtplay.se/video/21102832/mats-moter/mats-moter-sasong-1-mats-moter-stefan-lofven?start=auto&tab=2019

    Lööf: Vi litade inte på Moderaterna (Publicerat 21 februari 2019)

    Läs mer och lyssna på kommentarer och ljudintervju:

    https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7159649

  4. Han är inte trovärdig. Det handlar för honom om att:
    – Stoppa partiets kräftgång (som är självförvållad)
    – Markera avstånd mot SD (annars halkar han över från EU:s globalist-elit till den konservativa falangen och det vågar han inte)

    Vi får se hur det går för globalisterna i EU valet.

  5. Tror inte Kristersson kommer kunna sluta att tänka och hata på SD-väljarna.

    Moderaterna behöver nog för att överleva som parti en ny partiledare som inte har något emot SD-väljare och är konservativ utan liberalism.

  6. Har Tuffe Uffe kommit underfund med det först NU???
    Det tror jag inte, han säger det bara först nu..
    Vi har många problem i riket, men bara ett som ensamt står för 90% av problemen inom många områden – massinvandringen.

  7. Kristersson lider av ständigt delerium! Ha ha ha! 🙂 Om han coolade ner sig en bit, skulle allt bli bra. 🙂

    Men det kommer att lösa sig med tiden. Och det är i alla fall 3,5 år till nästa val.

    • Ja då kanske den skit nödiga befolkningen kan ge sd 20%, i Finland fick sannfinländarna 25% i första valet utan flyktingkaos, utan samhällskolaps och vi har efter tre val inte kommit över 20% det är skamligt.
      Skäms Sveriges befolkning för eder dumhet och feghet.

  8. ”Det finns i grunden bara en fråga”.
    Jag vill hävda att den frågan stavas ”globalliberalism”, ett slags gigantiskt förstörelseprojekt där migration är ett av många symptom, men det avgjort mest destruktiva och svårast att reversera.
    Hade inte befolkningsexplosionen i syd skett så hade denna folkvandring inte varit möjlig.

  9. Då får han väl visa nåt och bjuda in Åkesson till ett civiliserat samtal som kan bli börja på ett samarbete som kan kasta svetsarn ur stolen.

  10. Svensk politik blir mer och mer förutsägbar: Inför ett beslut behöver man bara fråga sig vad vore rimligast och bäst för landet och sedan förvänta sig motsatsen i beslutsfattandet. Det är åtminstone konsekvent.

  11. Ulf har kommit till vägs ände.

    Har inte vågat prata om det självklara förut. Men tydligen tycker han att det är så dags nu. Börjat med självkritik? Vi får se vad han menar.

    Verkligheten kommer även ifatt en moderat partiledare, oavsett om han vill det eller inte.

    • Ut med Kristersson och in med Bali så det kan bli lite ordning i moderaterna och flytta även upp Christian Sonesson till ledningen i 08.

      • Bali skulle istället gå med i antingen SD eller AFS där passar och gör han mer nytta än i det patetiska och hycklande partiet Moderaterna med tvångssyndrom !!!!!

  12. Oj, stora ord från Ulf Kristersson som när han var ordförande för MUF skrek om vidöppna svenska gränser och fri invandring, sent ska syndaren vakna men nu är för sent efter 40 år okontrollerad massinvandring, är bara rent vidrigt hyckleri från partiledaren U.K han är bara ledsen för att han inte fick bli statsminister i sandlådan !
    Kommer aldrig att lita på M eller något parti från familjen 7.
    Blir definitivt även i valet 2022 en röst på AFS, enda partiet som vågar säga hela sanningen.

  13. Vi måste bli bättre på intrigation och det är socioekonomiska faktorer som alla i samhället måste jobba med är standardsvaret från politikerna. Sedan är det bara att köra på som vanligt och frågan är slutdiskuterad.
    Alla har inte förstått att det medför problem inte tokarna i miljöpartiet, liberalerna, centerpartiet, vänsterpartiet och halva socialdemokraterna de vill öppna upp ännu mer.

Kommentera