Straffa IS-terroristerna i internationell domstol och låt dem avtjäna straffen i Mellanöstern

ISLAM. Sverigedemokraterna vill att de kriminella muslimer som rest för att strida med eller hjälpa Islamska staten på annat sätt ska kunna straffas retroaktivt efter den lagstiftning som ännu inte den senfärdiga regeringen fått på plats. Detta trots att extrema muslimer började resa till Syrien och Irak redan år 2012.

Nürnberg, var de 13 rättegångar som hölls strax efter andra världskriget 1945-1949 i den tyska staden Nürnberg då ledande nazister och andra tyska krigsförbrytare rannsakades och dömdes av en internationell militärdomstol. Några nazister begick självmord, en del hängdes och andra dömdes till långa fängelsestraff. Den som överlevde längst var Rudolf Hess som avled 1987 vid 93 års ålder i Spandaufängelset i Berlin.

SD kritiseras naturligtvis för förslaget ”som verkar vara från en annan planet” enligt professor i straffrätt vid Uppsala universitet, Magnus Ulväng.

Nåväl, retroaktiva lagar har används för. I Sverige när det gäller skatter och efter 2:a världskriget i Nürnbergrättegångarna för att straffa nazister.

-Pettersson vet inte om det behövs retroaktiva lagar. Jag tycker vi borde komma långt med 19 kapitlet i brottsbalken som rör Sveriges säkerhet. 

I första hand är min åsikt dock att det ska upprättas en Internationell domstol, eller två, i Syrien och eller Irak. Där ska de kriminella mördarna, våldtäktsmännen, terroristerna och medlöparna dömas och avtjäna sina straff. Varje land ska betala för sina medborgare. Även de som redan har återvänt till Sverige ska prövas i domstolen.

Det gjordes med nazisterna och IS är vår tids nazister, fast värre.

Låt proffsen ta hand om sina egna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Straffa IS-terroristerna i internationell domstol och låt dem avtjäna straffen i Mellanöstern

  1. Kommer aldrig hända, Sverige utvisar inte om mördare och våldtäktsmän riskerar dödsstraff i hemlandet.
    Det är grunden i den humanistiska stormakten,
    Pissa på offren och värna om avskumet

  2. Sverige tar hem sina IS-terrorister och blandar dom med de övriga i Arlandas säkerhets kontrollanter.

  3. Fast. Om dessa barbarer blir kvar där de kommer ifrån och hör hemma. Då kan de ju inte fortsätta den krigiska destabiliseringen och övertagandet av Europa som Soros globalister Betalat pengar för.

  4. Ha man ställt sig utanför civilisationen, ha man frånsagt sig rätten att bli behandlad efter de lagar som gäller i en civilisation. låt dem straffas efter de lagar som råder i de länder de ha härjad.
    Att först förkasta vår civilisation och hota att förinta den och ersätter med den med sin mördar kultur och nu kräver att bli skyddad av samma samhälle de ha hotat och fortfarande hotar att förstöra är bara patetisk. Låt dem och sina ynglar leva och straffas efter sina omhuldade Islamisk lagar i de länder brotten ha begåtts. Kanske då de lär sig.

Kommentera