SVT vill ha in kvinnor – Augustifamiljen petas från På spåret

SVT. “På spåret” är ett svenskt årligen återkommande frågesport- och tågresebaserat underhållningsprogram i SVT om fredagskvällarna, introducerat den 5 september 1987. Programmet är ett av Sveriges Televisions största nöjesprogram och är en svensk originalidé.

Orkestern, Augustifamiljen har varit husband i ”På spåret” i tio år men nu gör de sin sista säsong – ett beslut som kommer från SVT, skriver Expressen.

SVT vill få in fler kvinnor i programmet.

– Det är viktigt att vi är representativa på alla plan, även när det gäller kön, säger Christina Hill, programchef i Göteborg.

-Pettersson som gillar och brukar se på programmet har inget emot att det ändras, men såg gärna att domaren Fredrik Lindström och programledaren Kristian Luuk byttes ut, de har hållit på sedan 2009 och är enligt min mening för flamsiga.

Nåväl, det som bekymrar är SVT:s inställning “Det är viktigt att vi är representativa på alla plan…”, ljugs det. SVT är duktiga på hudfärg, bögar och lesbor och alla andra kön. Men när det gäller åsikter gäller inte mångfalden eller på alla plan, där har vänstern näst intill monopol på framstående poster.

Är du vit, svensk, man, heterosexuell och konservativ nationalist kan du glömma Sveriges skattefinansierade television. När det gäller åsikter härskar enfalden.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “SVT vill ha in kvinnor – Augustifamiljen petas från På spåret

 1. Inte heller alla åldersnyanser representeras. Där är man liksom i riksdagen diskriminerande gentemot de med äldre utseende. Endast 6% i riksdagen är på pensionsnivå. Det är ett hån, mot de med mer libertarian perspektiv.

  Så, ANTINGEN ska ALLA kategorier vara representerade och LIKA respekterade. Som exempelvis olika ålderslooker och åsiktsutryck. Eller också, ska man inte bry sig överhuvudtaget. Utan man ska istället låta kompetensen gälla fullt ut, och inte bry sig om att ta hänsyn till någotsomhelst annat.

 2. Svenska politiker skulle tvingas titta på programmen Södertäljepolisen och Stockholmspolisen. Om och om igen.
  Man måste beundra polisernas tålamod. Själv skulle jag göra mig olycklig om jag var polis.

  • Kardanaxel.
   De skulle vara tvungna att bo i ett särskilt utsatt område under sin tid i riksdagen också, så att de kan få en ordentlig bild av det samhälle som de skapar.

   • Instämmer helt… I dessa finns bara “män” och vandrande spöken under sina tält !

 3. Ganska typisk av feminazis. Det står dem fritt att komma på egna program men de har inga idéer annat än att ta det andra byggt upp för att sedan förstöra det med sin ideologi.

 4. På tal om PK-organens propaganda i Abzurdien kan man säga mycket,om sedan i bild eller text…sak samma.
  Själv ögnar jag över bl.a. Sionistägda skitblaskorna,och Islamkramande Sydsvenskan/HD dagligen på min Laptop.
  Är förvånad att de lyckats finna så många skribenter,som söker efterlikna H.C.Andersen och Bröderna Grimm !
  Nu blir det ju förstås,som med flesta plagiat undermåligt.
  I dag vurmar de för,att “de svenska” IS-terroristerna,skall få hjälp att återvända till Abzurdien.Inga straff skall vänta dem,enligt deras syn på rättvisa,för dessa legomördare och skändare !
  SD får i dag (som varje dag) klä skott,för att dessa riskerar dömas för sina grymma förbrytelser,i Allans namn.Bara detta,att dagligen kunna finna en grund,för att angripa landets enda demokratiska parti,måste jag erkänna vara ett konststycke.

 5. Kan inte medlemmarna (utan avstavning), bara hävda att dom är kvinnor eller känner sig som kvinnor.? Det är både modernt och korrekt, har jag för mig.
  Ett annat alternativ är väl namnbyte på gruppen, Pernilla August familjen borde väl falla SVT i smaken.

 6. väldigt ofta denna säsong har resmålen varit mellersta östern el.afrika.
  och när resmålet var Israel/Jerusalem fick svt förståss in en fråga
  om ship to gaza.
  Propagandan är tydlig.
  Det var bättre på Oldsbergs tid.

  • Ja jag längtar tillbaka till Oldsberg/Hellberg, jag kollade på SVT-program cirka 90 procent av allt jag kollade på TV för tjugo-trettio år sedan och i dag är den siffran högst 5 procent.

   Jag undviker att kolla “På spåret” nu men är jag ledig och har inget annat för mig så kan jag kolla.

   När Oldsberg/Hellberg huserade så missade man inte ett program.

 7. Vart är vi på väg?
  Här byggs minareter? Fakta ersätts med genusteori och identitetsteori?
  Barn används som sanningsbärare och jämförs med Jesus av präster?
  Världens högsta skatter som påstås ge en offentlig service som är bäst i världen men alla håller inte med? land med högsta invandringen från Mena länderna?
  Många kallar även landet även för Abzurdistan?
  Sista regeringen blev aldrig demokratiskt tillsatt utan blev till genom en oblodig statskupp fyra månader efter valet?
  Svar från första klass Sverige.
  Svar från dressingen Sverige.
  Svaret är rätt säger domaren.

 8. Vem är förvånad över detta i dagens vänsterextrema fjolliga Pride och Metoo-Sverige där kvinnor och s.k stackars utsatta minoriteter i alla lägen ska kvoteras in ?
  Måtte slutet för dagens idioti vara mycket nära.

 9. Programmet heter “På Spåret” och det är ett oskick med alldeles för många turer på lands- eller motorväg som kan nås på spåret så jag inte kan försöka gissa mig till målet m h a spårvidd och kontaktledning 🙂

  • “för många turer på lands- eller motorväg t i l l m å l som kan nås på spåret” – ska det stå

 10. Är det någon som tittar på SVT nuförtiden? De som de stödjer importen av ser på hemländernas program via parabol och den majoritet av återstående svenskar som [trodde] de röstade icke-socialistiskt tål väl inte sk.ten mer?

  Själv kommer jag inte ihåg när “linjär-TV” stod på senast. SVTplay har förövrigt riktigt bra engelska deckare även om de börjar bli lite väl uppenbara i inkludering och handling vad mångkulturen beträffar. Dock långt ifrån Hollywoods i vissa fall rena propaganda.

 11. Supermansplainern Lindström och den egoinflaterade Look kunde de byta ut istället och behålla bandet.

 12. Pettersson:
  Är ledsen för dig och andra i Abzurdien som nu även berövas vad jag förstår,ett populärt program i STATS-TV.Gör som Stenbock nyttja en parabol,och titta på länder utanför vårt gränslösa.
  Underhållnings-program inkl. musik,finns från Kuba,Spanien,Tyskland m.fl.
  Dessutom direktsändningar för sportintresserade,dygnet om i alla former…

Kommentera