S och MP tänker rädda världen med ännu högre skatter i Sverige

KLIMAT & SKATTER. Är det någon som tror att ännu högre klimatskatter i Sverige kommer att göra någon skillnad? 

Kina planerar att bygga 1600 nya kolkraftverk i Kina och i andra länder. Kineserna inser att kol är billigare är förnybara energikällor och det behövs moderna effektiva kolkraftverk för att lyfta 630 miljoner människor ur fattigdomen.

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “S och MP tänker rädda världen med ännu högre skatter i Sverige

  1. Apropå glaciärer som växer och miljöpartister som minskar….

    Glaciären som växer varje dag finns i Chile och heter Pio XI.

    Bernardo O’Higgins nationalpark – är den största nationalparken i Chile, med en yta på 3525901 hektar. Flora, fauna och landskapet i reservatet gör den till en av de mest attraktiva och vackraste platserna i Patagonien.

    Här finns glaciären Pio XI.

    Den största glaciären på södra halvklotet och dess storlek ökar varje år.

    Pio XI är lika stor som Santiago, med en yta på 1265 kvadratkilometer, som alltså växer 50 meter i höjd, längd och densitet varje dag. Detta är en unik kvalitet, alla andra glaciärer i Patagonien och i de flesta övriga delar av världen förlorar i förlängningen, medan Pio XI fortsätter att växa varje dag.

    https://richedwardsimagery.wordpress.com/2016/02/24/pio-xi-glacier-bernardo-ohiggins-national-park-patagonia-chile/

    • Vad jag har förstått verkar det som att det södra halvklotet har fått ett kallare klimat medan det på den norra sidan blivit lite varmare. Samtidigt håller den magnetiska nordpolen på att förskjutas från den geografiska nordpolen.

      Och allt det där tror jag inte har något samband med våra utsläpp. Det är nog våra grannar i solsystemet som är bovarna. Solen och månen har stor inverkan på väder och klimat här på jorden.

      Och varför ska Sverige rädda världen. Våra utsläpp, i en global jämförelse är ju nästan som en spottloska i jämförelse med andra länder.
      Nä, det handlar nog mer om att skrämma folk till att rösta på mp och att få in mer pengar till statskassan.

  2. Det handlar inte om klimatskatter. Det handlaren att slicka palestinier i röven, fylla Sverige med ekonomiska flyktingar och ge sig själva högre arvoden.

  3. Samtidigt i regimradion. ungefär: ”Trump försöker stjäla skattepengar till muren”, vad ska dessa höjda svenska skatter användas till då? Rena stölden! indirekt till massinvationen och folkutbytet!

  4. Någon frågar ifall Ardalan Shekarabi ljuger om sin doktorshatt??
    Det är klart att han ljuger, han är ju Socialdemokrat, och dom
    är vaneljugare !

  5. Det har ingen som helst betydelse hur mycket energiskatt i betalar på hela jordklotet, klimatet kan vi inte ändra även om vi betalar alla pengar i världen till klimatet. Så sätt igång och flytta jordklotet några tusen mil från solen NU. Det är nämligen det ända sättet som klimatet kan ändras på .

  6. det är snö och IS i Dalarna bara folket har förändrats till dalkurd- och dalafro”svensksar”

    • Glöm inte de svenska pensionärerna som byggt upp detta landet och nu straffas på alla de sätt.

  7. Klart att de miljarder som de ska sänka skatten för de redan skrovrika måste täckas upp. Fattigpensionärerna får väl betala så de rika kan dricka champagne äta hummer och gåslever varje dag om de nu orkar.

Kommentera