Tio unga rånade och knivhotade i Södra Sandby

BROTTSLIGHET. Tio ungdomar har rånats och knivhotats utanför Killebäcksskolan i Södra Sandby, Lunds Kommun, på söndagskvällen. 

Fyra killar i 17–18-årsåldern tros ligga bakom rånet. En av dem ska ha hotat ungdomarna med kniv samtidigt som de tre andra gärningsmännen plockade på sig deras tillhörigheter.

De okända gärningsmännen har tilltvingat sig bland annat mobil, jacka, skärp och smycken genom sparkar och slag, samt hot med kniv, av nio personer. De har även försökt tilltvinga sig tillhörigheter från en person. Händelsen rubriceras således som rån samt försök till rån och har sammantaget tio målsägare. Ingen misstänkt är gripen.

-Pettersson undrar hur gamla de rånade är? Signalementet är märkligt, det står i media att rånarna var 17-18 år, bar jacka från Canada Goose och Parajumper, det är dyra och exklusiva herrkläder, däremot verkar ingen ha sett något annat av rånarnas signalement som längd, hårfärg, hudfärg, språk eller något annat men det  är också ett signalement.

Polisen om händelsen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Tio unga rånade och knivhotade i Södra Sandby

  1. Klimatförändring ? Klimatet hårdnar ! Detta klimat har vi beställt och nu är det levererat sedan några decennier tillbaka . Detta klimat kan vi åtgärda om nu folket som röstat fram det nyktrar till . Om 4 tonåriga rånare kan råna 10 ungdomar så måste de 10 vara ganska små eller flickor ( förlåt det nedsättande ) . Kanske lätt att sitta på läktaren , svårare att vara på plats . Mvh Sjöström

  2. Märkeskläder – inget signalement – Hmmm! Alltså handlar det om nya ”ensamkommande” (ljugande om sin ålder), som överösts av lyx. Detta räcker dock inte, kanske då knark är dyrt, så de måste stjäla mer. Kördes de till S Sanby av någon ”batik-häxa?

  3. Den självgoda humanistiska stormakten har återigen kastat upp sin äckliga magsyra och sölat ned. Behöver inte rättsmyndigheterna lägga ned ens traditionella åtgärder på att städa upp? När skall ansvariga vakna?

  4. Tryggheten i Sverige är bra säger Löfven . Och snart har vi ännu mer islamister på våra gator och torg.

  5. Som vanligt får polisen arbeta i motvind, för något signalement får man inte gå ut med eftersom det inte passar in i normen vad PK-folket tycker. Så fort det inte finns något signalement eller när det är pixlade bilder eller när texten från media tyder på att ”alla” svenskar är antisemitismer då vet man nästan till 100% att det INTE är svenskar som begår brotten, blir så trött på media som inte vågar ta i frågan utan hellre ljuger och vrider om bilden så de passar deras agenda.

  6. Gick även att läsa på PK-media idag !
    Polisens har gått ut med ett kraftfullt politiskt korrekt signalement på de kriminella parasiterna som lyder, gärningsmannen är i övre tonåren !!!!!!!!!
    Undrar om Kling och Klang kommer att haffa några i övre tonåren, finns ju en del att välja på.

  7. I Pucko landet uppger uppges i bästa fall ungefärlig ålder ,
    något annat uppges inte för då kan menigheten räkna ut vilka skithögar det är som sysslar med detta? DET KAN VI FÖR ÖVRIGT ÄNDÅ!

  8. För det första, varför är det inte grovt rån? Man hotar ju med kniv vilket kan vara dödligt! För det andra, som sagt, varför ska inte andra få veta hur de såg ut!?
    Detta är medveten terror mot SVENSKA barn och ungdomar!
    Folk (SVENSKARNA) är till stor del inte tillräckligt starka för motverka detta på egen hand och göra som man borde, skaffa flera barn! Gränserna måste stängas permanent!

Kommentera