SnyftISar


Tycker ni synd om de IS-individer som hoppades på ett muslimskt kalifat och som nu längtar hem när mördarsekten tappar mark?

Tycker ni att de som opponerar sig mot den hårda ton som används mot dessa IS-individer har rätt? Läs då Hanif Balis debattartikel i Aftonbladet. Hanif Bali får skit från både politiker, journalister och artister när han nu skriver det en majoritet av Sveriges befolkning innerst inne tycker.

Aftonbladet (unvis)


24 responses to “SnyftISar

 • Bobby

  Det kan ju vara lite småjobbigt när det inte finns några socialbidrag i dessa områden. Lite konstigt att man åker iväg frivilligt och krigar, men när man får storstryk så heter det ”äh, vi skojade bara, det var inte på allvar” och anser att det är helt logiskt och rätt att man skall få återvända utan några invändningar. Förr fick man ett skott i nacken. En viss folkgrupp har varken heder, moral eller skamkänslor, men spelar på just dom korten när andra ska försörja dem. Alla är vi olika.

  Gilla

 • Macke

  Samtidens chefredaktör Dick Erixon undrar:

  ”Hur kan svensk vänster försvara IS-terrorister?”
  https://samtiden.nu/2019/02/hur-kan-svensk-vanster-forsvara-is-terrorister/

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Varför är Hanif.B kvar hos Reinfeldts lärjunge U.K och Moderaterna ?
  Finns ju alternativa politiska partier att jobba för.

  Gilla

 • Sjuka Sjuka Sverige

  Titta på riktiga media, där de visar vilket skräp IS terrorister verkligen är.

  Sätter kristna kvinnor och barn i burar, efter de blivit gruppvåldtagna, och då de har vägrat att gå över till den sinnessjuka religionen islam, så har dessa IS kräk, hällt bensin över buren där kvinnor och barn är inlåsta, och sen tänt på.

  Detta är bara en liten del av dessa sjukaste av det sjukaste brott, som dessa IS terrorister / torterare gör.

  DESSA SKRÄP VÄRNAS DET OM….FINNS DET INGEN GRÄNS FÖR HUR SJUKT ETT LAND FÅR VARA !?

  DE SOM EJ FÖRMEDLAR SANNINGEN, ÄR DELAKTIGA I DESSA SINNESSJUKA BROTT !!!

  Gilla

  • Peter Sjöström

   Det värsta är väl ändå kommunisterna när det gäller mördande ! Varför komma dragande med nazister , de är klart distanserade av kommunisterna . Den enklaste lösningen med IS vore om Syriens ledare fick ta hand om dessa då de begått krigsbrott i Syrien . Varför ska vi belastas med dessa . Juristen Rahmberg kan ju ställa upp som försvarare . De övriga av de IS – kramare som vurmar för dessa kan betala hennes arvode samt uppehället . Mvh Sjöström

   Gilla

 • Kattsand

  Det här är ju bara hur dumt som helst, att vänstern öppet försvarat terrorister som till och med överträffat nazisterna. Och klagar om någon inte direkt talar väl om dessa terrorister.
  Det gör mig bara ännu mer övertygad om att socialismen är en ond ideologi när vänsteranhängare ännu en gång saknar empati för offren och istället försvarar förövarna och försöker få det till att förövarna är offer istället.
  Var det likadant efter andra världskriget, sa vänstern att det var nazisterna som var offren då?

  Gilla

 • S Eriksson

  Hanif är inte PK, och det är bra.

  Gilla

 • Tony

  Ja det är samma slags skenhelighet som visas upp vid grova brott till ex. Gängvåldtäkter och misshandel av rullatorförsedda åldringar, det nämns knappast i vår skenheliga media, men när någon kritiserar den vanskötsel av landet som försiggår,och kritik av religiösa fanatiker då tycker dom inte om tonen? Arma krakar!
  Att förvänta sig bättre av Aftonslasken är nog att begära för mycket med den virrpannan till chefs redaktör, men övrig media borde väl kanske någon gång istället,för att försvara dessa bastarder som mördat och begått dom mest fasansfulla brott fokusera på brottslingen istället för dem som kritiserar dem!

  Gilla

 • Gammeldags Svensk

  Hanif Bali är en ärlig människa med ett stort hjärta. MSM mediernas har ett stort ansvar för Sveriges undergång. En liten påminnelse till alla korrupta journalister, om nu minnet har svikit er i jakten på godhets knarket.

  Gilla

  • Knegaren

   Att han skulle ha ett så stort hjärta, har jag dock svårt att tänka mig. Han är ju moderat och moderater brukar i regel endast se till sina egna rikedomar och strunta i alla andra runtomkring. Moderaterna har aldrig ömmat för de som har det sämst ställt i samhället.

   Gilla

   • T

    Och det gör ju heller inte Sossarna, trots att dom försöker att inbilla väljarna att dom är ett arbetar parti ?

    Deras ledare är ju den som tar ut mest lön av alla
    Europas ledare, och det är väl knappast för att han är den smartaste ledaren av alla, för i så fall kan man undra över dom andra ledarnas kunskapsnivå?

    Gilla

 • Conny Lundberg

  Reblogga detta på Life, Death and all between och kommenterade:
  Läs denna artikel!

  Gilla

 • Billy Boy

  I & med att Margot Wallström gått under jorden får hennes pressekreterare, Pezhman Fivrin, en ordentlig uppläxning (Publicerades redan den 12 apr. 2017)

  Gilla

 • Krister Nyström

  Hanif Bali har helt rätt.

  Gilla

 • Tore

  Det måste tydligen va en blatte för att det ska komma något vettigt ur munnen, Svenskar är fan tappade av en vagn alla 82%

  Gilla

 • centurion

  Mycket korkat att släppa in räven* i hönshuset. Men ”de goda” får väl kalkylera med lite ”svinn” på det egna folket för att få putsa upp sin bleka gloria. *) Räven motsvaras i detta fallet av den lömska muhammed-arten.

  Gilla

 • Kent

  När det gäller de vanartiga gossarna i NMR så är man totalt skräckslagna och man finner inte ord om hur otäcka dessa gossar är. De utgör säger man också en fara för demokratin och hela Sveriges nation tillomed hela Europa.
  Iskrigarna ska däremot behandlas som äppelpallare och snattare.
  Kommer de bara tillbaka till Sverige så blir de som vilken svensk som helst tror man. Kanske de svåraste fallen behöver en sittning med en socialtant ett par turer i tunnelbanan för de svåraste fallen kan nog behövas också. Kokoko
  Varför tog inte Sverige hand om alla nazister efter andra världskriget de borde fått en fristad här med samma logik.

  Gilla

 • bj

  Stor heder åt Hanif Bali. Han kan verkligen uttrycka sanningen och som de flesta tycker.

  Gilla

 • Urban

  Varför dalta med en massa mördare? Om man har valt denna kriminella bana, får man ta konsekvenserna av sitt handlande. Då har man också avsagt sig alla sina sociala och mänskliga rättigheter.

  Gilla

 • putte

  Den dagen som dessa individer lämnade Sverige för att ansluta sig till IS så upphörde Sveriges ansvar och skyldigheter att gälla punkt slut . Vore det någon som helst samsyn inom EU så skulle dom ta och samla ihop dessa personer på ett och samma ställe , helst då någon stans i något arabland där dom finge tillbringa sin tid och även dömas . Det finns emellertid ett krux och det är den Svenska regeringen och dess supportrar som gör allt för att för att förringa deras brott , skulle inte förvåna mig det allra minsta om att Sverige erbjuder sig att härbärgera samtliga eftersom vi är en ”human stormakt”. När ska ledarna i detta gudsförgätna land börja att inse att deras politik leder käpprätt åt skogen .

  Gilla

 • ossie

  Längtar hem ? De flesta är hemma eller mycket nära hemma. De hör inte hemma i ett civiliserat land.

  Gilla

 • svensson

  Tänk om Hanif Bali var partiledare för M då skulle de få minst 35%. Vänsterdräggen skulle få hjärtstopp av förtrytelse. Heja Hanif, rak, modig, sanningsenlig och helt fantastisk sina kommentarer. Råttkärringen Ramberg går ständigt upp i spinn, haha.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: