Stäng

Låt oss leta svenskar

GOTT & BLANDAT. David Letterman är en legendarisk amerikansk programledare, aktiv mellan åren 1974 och 2015. År 1992 gjord han ett program där de letade svenskar som de trodde såg ut på ett visst sätt.  

-Pettersson kan säga att det var svårt 1992, idag finns det inte en chans. En svensk kan se ut hur som helst, prata hur som helst och uppträda som en…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

5 reaktioner på “Låt oss leta svenskar

  1. En resa med tunnelbana är ju en tumregel. Att åka buss eller tåg utan biljett, och mordhota personal, en annan. Altruism och egoism är samma sak, lagbrott och civil olydnad är ingen skillnad. Ändamålet helgar medlen.

  2. Nä, idag är det vi som är utlänningarna. Så det är bara att KRÄVA, KRÄVA, KRÄVA alla förmåner som oss utlänningar boende utomlands, efter som Sverige inte finns längre. Dessutom som utlandsboende, ska VI inte betala mer än 20% i skatt enligt SITA. KOLLA UPP DET! Och yrka på att inte betala mer än 20% i skatt p g a utlandsboende, i årets deklaration. KOM IHÅG DETTA TILLS DESS!!! Varför har Sverige upphört att existera? Jo, för att man har förkastat det som definierat vårt land i ”Makten utgår ifrån folket….o s v.” B l a genom att man diskriminerar SD och V. Då utgår INTE makten från folket, utan från en självpåtagen elit. Sålunda gäller inte konstitutionen längre. Sverige har DÄRFÖR upphört att existera, och vi bor idag utomlands på samma område, med 20%:s skatt.

    1. JU FLER VI BLIR SOM PROTESTERAR OCH YRKAR, JU STÖRRE CHANS HAR VI ATT ÅSTADKOMMA PÅTRYCKNING PÅ DET KORRUPTA PK-SYSTEMET!!!

      OCH I FÖRLÄNGNINGEN FÅ DET PÅ FALL, SÅ VI ÅTERFÅR VÅR MÄNSKLIGA FRIHET, RESPEKT OCH RÄTTIGHETER!!!

  3. En sak är helt säker, en svensk av idag ser inte ut som en svensk ska göra och gjorde i det homogena icke mångkulturella Sverige !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: