Aftonbladet, en socialdemokratisk tidning

MEDIA. Aftonbladet är Nordens största och mest lästa dagstidning, skriver de själva. Det kan jag inte gå i god för. Aftonbladet ägs av den norska mediekoncernen Schibsted Media Group (91 procent) och Landsorganisationen i Sverige, LO (9 procent). Aftonbladet är den tidning som har flest fällningar i Pressens Opinionsnämnd  med Expressen som tvåa. 

– Pettersson kan lova att det är svårt att hitta lika många svagbegåvningar på samma redaktion, bara för att nämna några kan vi ta Oisin Cantwell, Robert Aschberg, Anders Lindberg och…

Jag skulle inte vilja kalla de kriminella muslimerna i IS för krigare som Aftonbladet gör, utan mördare, våldtäktsmän, kräk och terrorister. Men det märks att Aftonbladet har kvar sina nazistiska rötter, trots ägarbyte…

Jonna Simma kanske tycker att vi ska skärpa stödet till Hitlers efterträdare också…

Ovan en ledare som publicerades av Aftonbladet samma dag som Hitler inledde kriget mot Sovjet – den 22 juni 1941.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

10 thoughts on “Aftonbladet, en socialdemokratisk tidning

  1. Men min ständiga och eviga fråga är Varför i h—-te köper folk denna sopa?? Varför betala dyra pengar för att få sig serverad Anders Lindbergs helsjuka alster? Köp hellre Grönköpings veckoblad som inte döljer att den är en skämttidning , det är Aftonbladet med, trots att dom försöker att påstå att dom är seriösa.

  2. Eftersom Sverige har flest invånare och utan jämförelse är det mest socialistiska landet i Norden så kan det nog stämma att Aftonbladet är Nordens största och mest lästa dagstidning.

  3. ”EUROPAS FRIHETSKRIG”, Är ju det vi driver mot den totalitära röda makten som idag härskar över oss. Samma kamp då som nu. Men SÅ felriktad i människosyn, som Hitler bedrev. HAN skulle snarare ÄLSKAT EU av idag, än att se det som något mot honom. Det snarare ÄR HONOM, och måste därför bekämpas.

  4. Jo, rötterna har de snarare upptäckt desto mer. Islam, är ju nazismens ursprung. Sen är väl inte artikeln att skydda oss mot kommunismen, speciellt nazistisk. Den visar ju bara på SANNINGEN om framtiden. Se nu bara, när vi nu sitter mitt i ”den röda faran”, som skoningslöst härskar över Europa, i kombination med en nazistisk människosyn på oss Européer.

  5. Idag på TV4 Nyheterna vid kl 22 hette det IS soldater ?? hur kan man kalla dessa avarter för Soldater?? hur anmäler man någon som vet?

    • Snart är återvändande ”SVENSKA” IS-hjältar som erbjuds en fin dyr bostad berömda svenska välfärdsbidrag utbildning och arbete om det passar dem dessa i mina ögon terrorister och mördare !
      Blir definitivt en röst på AFS (partiet som säger hela sanningen) även i valet 2022.

  6. Aftonlögnen är numera en ren kloak med en hoper sinnessvaga individer som bara skriver en massa skit o dynga.

Kommentera