Löfven: Fria medier hotas av SD

DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Statsminister Stefan Löfven (S) kör gammal socialdemokratisk politik genom att anklaga andra för det man själv är skyldig till, med Sverigedemokraterna vid makten kan vi ta farväl till fria medier och politisk opposition enligt Löfven. 

Stefan Löfven (S) försvarar det så kallade januariavtalets syfte att stänga Sverigedemokraterna ute från inflytande. SD ”har nazistiska rötter” och står inte upp för exempelvis mediafriheten fullt ut, enligt statsministern. Därför måste de enligt honom stängas ute.

Se intervju på SVT…

-Pettersson misstänker att det Stefan Löfven (S) menar med fria medier är vänsterns propagandakanaler SVT och SR i första hand, men även sådana som öppet agendasättande DN med flera.

…ett samhälle för mediefrihet och åsiktsfrihet, där vi respekterar varandra, säger Löfven men respekterar inte de svenskar som röstade på SD.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Löfven: Fria medier hotas av SD

  1. Nazistiska rötter??? Precis som hans Farfar då, och har ni märkt att Stefan Löfven ofta gör samma hälsning som Hitler ?

  2. Jag skulle nog säga att fria media hotas av regeringen. Gammelmedia läser ingen klok människa längre. De skriver bara massa halvsanningar. Annat är det med alternativmedia som sossarna vill hindra från att sprida sanningar.

  3. När Birger Schlaug hade hoppat av sin politikerkarriär skrev han en biografi.

    Där erkände han sin förvåning över att så fort ha blivit fartblind av
    maktens berusning. Ungefär så enl min minnesbild.

    Hans plattform var MP, som i sin linda var ännu mindre än nu.

    Här handlar det om ett maktfullkomligt parti som totalt dominerat
    vårt samhälle alldeles, alldeles för länge.
    Förblindade av sin egen storhet och skickliga på att genomkorrumpera
    institutioner, folkrörelser, myndigheter etc, etc.

    Den oförblommerade arrogans dess företrädare uppvisar EFTER valet
    bevisar att Schlaug var inte ensam i sin fartblindhet!

  4. Han är tvingad att hålla på så här. Några sakargument för att inte sympatisera med SDs politik finns inte längre. SDs politik har i minst ett decennium visat sig vara rätt.
    Vad återstår för Löven då att göra? Ja, brunsmeta, skitmåla och hota. Det är bara en tidsfråga innan de går under 15%.

  5. Den mannen måste vara både döv o blind och totalt faktaressistent och
    samtidigt tror att folket inte kan fatta vilka som är orsak till att landet med stormsteg går mot sin undergång.

  6. Det borde startas en namninsamling som skall överlämnas till Norska Nobelkommittén med målet att Stefan Löfven vår store ledare skall bli mottagare av Nobels fredspris 2019. Detta för sitt outtröttliga arbete för demokratin i Sverige och freden i världen, dessutom borde den dagen bli allmän helgdag i Sverige och att vi då tillsammans inser och förstå den mannens storhet, senast världen skådade en motsvarighet var för ca 2000 år sedan.

    • Glöm inte heller hans grandiosa löfte att bygga en miljon toaletter i U-länderna. Det är minsann ingen skitsak!

  7. Löfven gör allt för att häva sitt trauma, nazistmorfar och bortlämnad av modern.
    Stefan Löfvens morfar Ludvig Löfven (1896-1953) arbetade som typograf i Stockholm och var inbiten nazist hela sitt vuxna liv och var en av tusentals svenskar som besökte Hitlers ökända propagandaolympiad i Berlin 1936. Ludvig var liksom flera av de ledande nationalsocialisterna i landet född i Värmland där hans far var verksam som predikant och lantbrukare.

  8. När slutar han med sina lögner om demokrati.När man utesluter ett parti som 20 % har röstat på då är det diktators fasoner svetsarn har.Snacka om tryckfrihet när man får leta efter sanningen på nätet.Etablerade tidningar är fulla med lögner.HUR LÄNGE KOMMER DET HÄR PÅGÅ,DAGS FÖR FOLKET ATT KRÄVA SVETSARNS OCH HANS ANHANGS AVGÅNG.

  9. Den mannens svammel och dumheter vet inga gränser. Han är rädd att SD ska sudda ut sossarna vilket ju pågår om än allt för långsamt.

Kommentera