Sveriges utrikeshandelsminister firade den iranska islamska revolutionen

ISLAMHanif Bali, riksdageldamot för moderaterna twittrar om att vår utrikeshandelsminister var med och firade 40-års jubileet av den islamska revolutionen i Iran. 

– Pettersson undrar om Linde frågade iranierna om hur många socialister de slog ihjäl för att säkra segern…

För er som inte minns så några bilder från tiden innan revolutionen, en bild är från efter, klarar ni att hitta den?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Sveriges utrikeshandelsminister firade den iranska islamska revolutionen

  1. Typiska Svensk Röv slickande. Alltid för feg för att ta en rack ryggat ställning. Avskyvärd slem ball politik

  2. Vi fortsätter att kämpa för att Sverige inte ska hamna i samma historia bok. Jag är vaccinerad mot dålig stämning och skiter i vad vänsterpacket tycker om mig. Sverige är mitt fosterland med tillhörande värderingar. Jag ger inte bort mina förfäders land på grund av globalisternas penning begär. Jag är själv en del av Irans historia så jag vet hur de är att bli tvångs muslim genom släkt äktenskap.

  3. Vi fortsätter att kämpa för att Sverige inte ska hamna i samma historia bok. Jag är vaccinerad mot dålig stämning och skiter i vad vänsterpacket tycker om mig. Sverige är mitt fosterland med tillhörande värderingar. Jag ger inte bort mina förfäders land på grund av globalisternas penning begär. Jag är själv en del av Irans historia så jag vet hur de är att bli tvångs muslim genom släkt äktenskap.

  4. Hon var väl med när hon och några andra kärringar besökte Iran häromåret iförda slöjor och hucklen likt påskakärringar bara kvastarna som saknades.

  5. Denna islamvurmande socialist kan ta med sig hela sjukklöverligan och flytta till valfritt muslimskt eller kommunistiskt land.Vi är åtskilliga tusen svenskar och invandrare som inte vill bli islamiserade,vi har inte ens fått rösta för folkutbytet och islamiseringen som pågår för fullt i Sverige men som vi inte tillåts kritisera.

  6. Klart att det inom kort icke kristna Sverige måste fira den kommande religionen som kommer att gälla i Folkhemmet framöver, vore ju märkligt annars !

  7. Ann Linde verkade vara den minister i regeringen som hade lite bakom pannbenet. Ska man nu behöva klumpa ihop henne med Annica Strandhäll och Morgan Johansson samt alla de andra stolpskottet.

Kommentera