Said Abdu med på Liberalernas EU-lista

EU-VALET 2019. Riksdagsledamoten Allan Widman petas från den föreslagna placeringen som tvåa på Liberalernas lista i valet till EU-parlamentet. I stället tar den tidigare riksdagsledamoten Said Abdu andraplatsen på listan, efter den nuvarande EU-parlamentarikern Cecilia Wikström som toppar listan. Det står klart efter en omröstning på partirådet. Widman flyttas ner till en fjärdeplats.

Varningsklockorna ringer i huvudet på Pettersson. Said Abdu är en gammal bekant på bloggen och inte i så smickrande sammanhang. Se nedan, vi får hoppas Liberalerna får noll representanter i EU, för den mannen…

Liberalerna är kul. De har som rubrik på sin hemsida ”Försvara friheten” sedan vill de lämna makten till EU i Bryssel…

Liberalernas arbetsmarknadspolitiske talesperson anlitade svart arbetskraft för valkampanj

Liberalernas näringslivspolitiske talesperson Said Abdu i blåsvädret

Ompröva alla tillstånd för etableringslotsarna

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Said Abdu med på Liberalernas EU-lista

  1. Till alla L-röstande: Kör över antidemokraterna inom L genom att samtliga kryssar Widman.
    Säger sig självt att man inte skall släppa fram en skurk till EU:s köttgrytor.

  2. Som utvecklingen ser ut just nu kommer alla 7klöverpartier att framöver fullkomligt nedlusas av kriminella utlänningar, sverige går under!Ett manipulerat och hjärntvättat folk kommer länge att fortsätta rösta på dem + många nya utlänningar.

  3. Said Abdu, vad är det för något är det ett namn?
    I alla fall inte svenskt och kommer heller ALDRIG att bli i min värld.

  4. Vad jag har läst i media så har Allan Widman alltid varit en talesman för landets försvar. Då ska han väck i sann liberal anda och ersättas av någon med andra prioriteringar.

  5. Låter ju inte bra. Men för min del får L sätta upp vad de vill. Förhoppningsvis får de inte skicka någon till Bryssel överhuvudtaget.

    (Widman å sin sida behöver en välavlönad reträttpost. Han är passé och saknar trovärdighet i sin paradgren försvarspolitik. För några år sedan satt han och strök helt vilt bland listan på nödvändiga försvarssystem. Nu är det helt annat ljud i skällan och det är inte dryg-Widmans förtjänst. Helt plötsligt vill alla partier föra försvarspolitik à la SD.)

Kommentera