Robert Aschberg konfronterad av Granskning Sveriges Johan Andersson

GRANSKNING SVERIGE. Robert Aschberg är aktuell med en ny säsong av Trolljägarna. Där hänger han ut anonyma kommentatorer och gör livet till ett helvete för sina offer. Om Robert Aschberg på bloggen och HÄR finns en hel del om Aschberg, Expo, Afa med fler. 

Samtalet som Sverige väntat på är här. Granskning Sveriges Johan Andersson ringer till Robert Aschberg. På Flashback startades en tråd om detta redan i mars 2015. Naturligtvis blir Robert Aschberg, trots en kaxig inledning, pressad av Johans lugna frågor och tvingas till slut fly med svansen mellan benen.

Johan Andersson för att ”hänga ut” honom. Istället ringer Johan Andersson tillbaka med sylvassa frågor. Mytomanen Robert Aschberg blir utfrågad om mårdgåtan med Solvallakungen, Bechir Rabani och Aschbergs kopplingar till Stalins massmord via farfar Olof. Han får frågor om hans hyllande av historiens värsta massmördare Mao, samt ledarrollen inom våldextremistiska kommunistnätverket AFA.

Den i början så kaxige Robert Aschberg blir mer och mer nervös ju längre samtalet går. Mer och mer pressad, stakar sig och försöker prata i munnen på Johan. Till slut svarar han i princip likadant på alla frågor. -Du får svar när vi ses, om du kommer och inför rullande kameror, säger personnummer och visar ditt leg!

Några frågor svarar dock Robert Aschberg på. Vissa svar är sensationellt lögnaktiga, vilket kollas upp direkt upp efter samtalet avslutats. Andra svar är undanglidande i ett tafatt försök att genom kommunistiskt ordmärkeri undgå ansvar.

På första frågan om 21-åringen, med begåvningshandikapp och svår ADHD, som begick självmord som följd av en uthängning i programmet ”Svensk Maffia”, en föregångare till Trolljägarna, påstår Robert Aschberg att han inte hade något med den produktionen att göra. Han hade ”bara pratat med offrets mamma”.

I verkligheten var det Robert Aschbergs mediabolag Strix som producerade programmet, vilket ledde till att TV4 blev fällda för det inslaget. Eftersom det Trolljägarna sysslar med idag alltså är olagligt i Sverige, har man istället lagt programmet på TV3, som inte är registrerade i Sverige.

Därefter påstår han att ”det är omtvistat” om 21-åringen begick självmord efter ”Svensk Maffia”. Feministinspektionen ringer efter detta samtal till 21-åringens fosterpappa och får bekräftat att Robert Aschberg ljuger.

”Solvallakungen” Tore Ferdinand Pettersson blåste Robert Aschberg på svindlande 19 miljoner. Kort därefter hittades han död i skogen. Självmord hävdar en stressad Robert Aschberg. Då läser Johan Andersson upp en artikel där vännerna till Solvallakungen i samband med dödsfallet säger att det är omöjligt att Solvallakungen skulle begå självmord.

Aschberg svarar: -Du känner ingen av Solvallakungens vänner, det gjorde jag. Feministinspektionen ringer efter detta samtalet till en av Solvallakungens gamla vänner, som säger att Robert Aschberg inte alls umgicks med någon av Solvallakungens övriga vänner. Lögn, igen från Robert Aschberg.

När Johan sedan frågar om den berömda medborgarjournalisten Bechir Rabanis mystiska död, strax efter den virala videon, där Bechir själv uppfattar att han blir dödshotad av Robert Aschbergs fru Lotta, råkar plötsligt Aschberg försäga sig. Han påstår att han besitter information om hur den unge Bechir Rabani dött. Något som är hemligstämplat eftersom man påstod att dödsfallet var ”naturligt”. -Jag känner till hur det där dödsfallet gick till, men det tänker jag av integritetsskäl inte berätta, säger Robert Aschberg.

När Johan frågar om Olof ”Den röde bankiren” Aschberg, kommunisten som tvättade och hälade Lenin och Stalins stulna guld och finansierade den ryska revolutionen, som ledde till miljoner vanliga människors utrotande samt startandet av andra världskriget, förnekar han allt.
-Jag har inte ärvt en krona. Kan du ge mig några bevis för att jag ärvt något?
När Johan skall läsa upp bevisen, byter han dock snabbt ämne och fortsätter prata i munnen.

När Johan frågar om hans hyllande av den kommunistiske massmördaren Mao, som mördade ca 60 miljoner människor i Kina, påstår han att han kan svara när vi ses. Något som man kan misstänka aldrig kommer ske.

När Johan frågar om hans kopplingar till AFA och ansvar för alla de terrorattacker de utfört mot t ex Sverigedemokraterna, påstår han Johan hittar på. Robert Aschberg har bolag ihop och är nära vän med våldsamma AFA-aktivisterna Martin Fredriksson & Mattias Wåg i Researchgruppen. Hans slutgiltiga svar blir: ”Ingen är ansvarig för någonting min vän.”

Meningen sammanfattar kortfattat konsekvenserna av den socialistiska/kommunistiska samhällsmodellen. Följ fortsättningen nu när Robert Aschberg påstår att han vill träffa Johan Andersson.

Från Granskning Sverige

Feministinspektionen. 

12 thoughts on “Robert Aschberg konfronterad av Granskning Sveriges Johan Andersson

  1. En kaviarstinn bankir-son som arbetar åt monopolkapitalistisk media är naturligtvis ingen ”kommunist” eller ”röd”. Han är inte enbart blå som en smurf, men förmodligen även för massmorden i Israel av nationella Palestinier. Den nazi-sionistiska hittepå-staten ogillas även av många ortodoxa judar.

    Israel är dubbelnoralens ockuperade land. I sitt eget land göds rasism, fascism och nazi-sionism i dess olagliga landstöld och etniska rensning. I andra länder skall detta bekämpas, för det är ju ”nazism”. Expo lever på att jaga ”nazister” i Sverige och får förmodligen pengar från Israel för detta.

    Nationalsocialisterna är 0,03%. D.v.s. de finns inte, så vad ska de hitta på? De uppfinner dem genom att jaga svenskar som har fått nog av lustigheterna. Varför svenskar? Psykopater, som vilken predator som helst, vill inte att offret biter inte tillbaka.

    När någon gör det, likt Granskning Sverige, då måste de stängas ned av de monopolkapitalistiska polarna.

    ”Röd”? ”kommunist”? -Åh nej.

  2. Det verkar som om Robert Aschberg borde granskas av utländsk polis, för den Svenska duger inte till sånt. FBI vore kanske inte så dumt.

  3. Ungefär som när man intervjuade Bergsturken i uppdrag Granskning,
    bara käftar emot utan att lyssna på frågorna..

  4. När Johan åter ringer upp för att bestämma en träff med tid och plats låter det annorlunda ifrån Robban.

    ”Kommer Robert Aschberg våga möta Johan?”
    https://www.youtube.com/watch?v=YGpFMQiN5UY

    Trolljägarnas med deras Frida Boisen tog först kontakt med Fabian F för att få med honom i deras ”Trolljägarna”.

    ”Trolljägarna återuppväcker hotet från GS”

    • Frida Boisen är en ganska uppkäftig tjej, det är dom påfallande ofta på vänsterkanten, dom tror att dom, har någon slags tolkningsrätt framför andra, men så mycket mer än att vara uppkäftig har dom sällan.

  5. Aschberg är EXPOs vidriga otäcka ansikte. I ett normalt land borde hans och Expos aktiviteter med förföljelse av oliktänkande resultera i mångårigt fängelsestraff men i vårt land uppmuntras rent av hans aktiviteter. DDR framtår nästan som mänskligt i jämförelse.

  6. Spännande men också skrämmande.
    Tänker lite på den här damen på Karolinska som blev utsedd som syndabock, allt är svårt när omvärlden har bestämt sig för en sanning som kanske inte är helt sann.
    Snacka om att bli motarbetad , motståndet är massivt.

Kommentera