Lööf om skatter, ”barn” och familjeåterförening


INVANDRING. Centerpartiets ledare Annie Lööf twittrar om att hon är stolt över att lägga skattepengar på utlänningar. Självklart har barn rätt att återförenas med sina föräldrar men det är lättare att be de ensamma männen åka hem än ta familjen till Sverige. Alltså återförening i hemlandet enligt FN:s flyktingkonvention.  

Barnet på bilden visar Centerns förljugna politik, twittrar Therese Verdun, ”barnen” i Sverige har ofta barn och fruar i hemlandet och borde åka dit…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Lööf om skatter, ”barn” och familjeåterförening

 • Tore

  Det finns inget land på jorden där en imbicill som lööf kan nå dit hon gjort,det talades till och med om henne som stadminister. SKRÄMMANDE!

  Gilla

 • HB

  Det vore kul att se karln med en en napp i munnen och en nallebjörn 🙂

  Gilla

 • Dengie

  Börjar på allvar tro att Lööf + Löfven är under sk ”mindcontrol” där de helt enklet är inprogrammerade att tänka/tycka på ett visst sätt vilket märks bla på den ständiga mantran att ”massinvandringen räddar Sverige”……….
  själva programmeringen kan ha skett under deras besök hos Bildebergs möten de haft. Det här låter lite ScFi men man diskuterar detta på YouTube bloggar ganska mycket om påverkade politiker som beter sig märkligt………………

  Gilla

 • Tony

  Nej istället lägger fegisarna benen på ryggen och flyr och låter sin familj genomlida kriget allt medan dom går här och gnäller.

  Så gärna återförening, men i deras hemländer. Och för övrigt är inte skattebetalarnas pengar Annie Lööfs eller centerpartiets enskilda egendom som hon ska sprätta omkring med!

  Gillad av 1 person

 • Danne

  Om du kommer hit och uppger att du är minderårig samt tar emot bidrag och andra saker baserat på det.
  Då ska du inte kunna ändra dig ett par år senare, enda alternativet är repatriering och återbetalning.

  Att Lööf och andra politiker tycker synd om dem beror på att de har samma brist på moral och fuskar lika friskt! Jag återupprepar, låt dem som vill ta in dessa kryssa i en ruta på deklarationen om en extra migrantskatt.

  50% är en bra siffra.

  Gillad av 1 person

  • Realist

   Bra förslag !
   Dessa ”godhets apostlar” vill väl alltid vara goda så då VILL DE SÄKERT BIDRA !!
   Säkert kommer de INTE kryssa i den rutan, pga de inte förstod detta

   Gilla

 • Fjodor

  Jag håller med Lööf. Barn ska inte behöva leva utan sina föräldrar. Skicka tillbaka dem till föräldrarna i hemlandet.

  Gillad av 1 person

 • NALLEN

  Annie Lööf säger att hon är stolt över att lägga SKATTEPENGAR till utlänningar. Bara det säger vad för MÄNNISKA hon är, totalt verklighetsfrånvarande och lever i sin lallar värld.
  Det som gör att jag drar denna slutsatsen är att för det första så har hennes parti bara 7% STÖD av svenska folket ,och att hon sedan säger att hon är stolt över att lägga SKATTEPENGAR till utlänningar och det gör hon som OM det VORE hennes egna pengar hon spendera med, när en person uttalar sig på detta sättet så kan man inget annat än dra den slutsatsen att det kan inte stå riktigt rätt till med henne, att bara uttrycka sig på detta sättet så måste hon väl förstår att hon provocera 85% av svenska folket på ett sätt som bara en person som har en narcissistisk läggning.
  JAG RYSER HELA JAG NÄR MAN HÖR DET ENA DUMMARE ÄN DET ANDRA SOM KOMMER UT FRÅN DENNA MÄNNISKA.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Förräderi !!!!!!!!

  Gilla

 • Kent

  Det är å det grövsta att missbruka beskattningsrätten för att sedan bruka pengarna på annat än det som ligger i de betalandes intresse.
  Det begriper säkerhet inte Annie Lööf.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Minderåriga barn” ???

  6 december 2015, säger Annie Lööf.

  ”Människors frihet viktigare än svenska system.”

  https://www.dn.se/nyheter/sverige/annie-loof-manniskors-frihet-ar-viktigare-an-de-svenska-systemen/

  Gilla

  • Realist

   Hon är nästa lika bra på att ”käbbla” som ”käbblarmästaren” själv !!!
   Tycker hon ska åka hem till Värnamo och ta hand om de ”barn” som härjar där.

   Gilla

 • ossie

  Denna otäcka rödskrika verkar bara ha huvudet att sätta mössan på.

  Gilla

 • turrim

  Ett hån från en överbetald politiker mot svenskar som efter ett långt yrkesliv ges sämre villkor än dem som Annie prioriterar. Tankarna går mot Marie Antoinette och Gudrun Schyman.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Adeln och makteliten har historiskt sett till slut alltid fått kröka rygg inför massans vrede !
   Inte ens Redtopp kan vara säker, inget varar som tur för evigt även om dagens politiker tror det.

   Gilla

 • svenskfinnaren

  Om RÄTT människor kommer hit, d v s de som verkligen flyr p g a andras ondska, och deras oskyldighet, så borde ju givetvis hela familjen få komma. För det är ju heller inget att föredra, att de ger sig på våra svenska flickor istället!

  Men drägget som flyr för att de själva är svin som gjort ofog och skit, där de kommer ifrån, ska givetvis utan diskussion, skickas tillbaka. Det avskummet har INGET i vårt land att göra. Dessutom ska hjälpen för de berättigade, främst ges i deras närområde, och inte här. För det är svinaktigt att förröda vårt folk och land på detta sätt. Jag säger då bara en sak: GÖR PALESTINA MÅNGKULTURELLT, GENOM MASSIV INVANDRING AV JUDAR FRÅN ISRAEL, I SÅ FALL, OM DET ÄR MÅNGKULTURALITET NI VILL UPPNÅ, NI VÄNSTERPÖBEL!

  Gilla

 • SVENSK

  Hon ser Svensk ut, men man kan inte tro att hon tillhör vårt SVENSK FOLK, något konstigt är det!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: