Iranier häktad misstänkt för åtta sexuella ofredanden


BROTTSLIGHET. Uppsala Tingsrätt beslöt idag att på den starkare misstankegraden sannolika skäl häkta en 23-årig iranier för åtta falla av sexuella ofredanden.

23-åringen häktades misstänkt för åtta händelser men polisen har på kort tid fått in ett 15-tal anmälningar om sexofredanden mot kvinnor i Uppsala där tillvägagångssättet varit likartat. Åklagaren avslöjar inte om mannen även misstänks för några av de övriga fallen:

– Det är för dessa åtta händelser som vi funnit sannolika skäl för misstanke, sedan får vi se vad den fortsatta utredningen kommer fram till, säger Magnus Berggren.

Mannen greps i måndags med hjälp av allmänheten, släpptes av åklagare. På torsdagen överlämnade iraniern sig själv sedan han märkt att polisen var efter honom.

Uppsala tingsrätt B1067-19

-Pettersson säger att vi borde ha åklagare och jourdomstol så mannen kunde skickas hem på måndag. Han kom till Sverige under 2017…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Iranier häktad misstänkt för åtta sexuella ofredanden

 • Nicklas

  Och den där har idiot 82:an röstat för. Vilket skitland Sverige har förvandlats till.

  Gilla

 • ruben

  Vad gör den individen i Sverige? Vem bestämde att Sverige behövde ge såna skydd? Skydd från vad? Varför förser myndigheterna sitt egna land med utländska brottslingar? Har inte myndigheterna som prioriterad uppgift att skydda svenska medborgare i första hand? Det är dags att återsända alla ljugande bidragsturister. De behövs mer i sina hemländer och ska inte vara skattebetalda konsumenter i Sverige. Först måste nog Jök-valsen i riksdagen brytas på något sätt.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  En perfekt import !

  Gilla

 • age

  17 årigt ”barn” utan identitet och med ”svåra
  uppväxtförhållanden”? (muslimskt fostrad?)

  =>Vi ger naturligtvis honom ALL vård han
  behöver!
  => Vi ger samma ”vård” till ALLA(h) hans
  ”bröder” också!
  – men hjärntvätten går inte att få bort!
  – han kommer att våldta våra kvinnor livet ut!

  Vill vi ha det så?
  Var är Me Too?

  Gilla

 • Stenbock

  Och jag undrar vad denne ”iraner” flytt från ? Finns väl inget islamskt land där dessa kan trivas bättre ? Figurer som ligger med r-ven i vädret varje dag…. minst fem gånger ! Ut med parasiten…

  Gilla

 • Carina-Fina

  No shit Sherlock, det är som att släppa ut en kanin som går på viagra. Dessa män som tror att kvinnor är nåt som man drar en säck över och låser in i en mörk garderob tills man vill pippa – hur ska de fatta någonting om livet i en civilisation.

  Gillad av 1 person

  • Fyllfinnen

   Enligt våra folkvalda och PK-ismen är det detta som är evolution, att trä säckar över kvinnor redan i tidig ålder

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: