Liberalerna: Flytta svenska ambassaden till Jerusalem

UTRIKES: Sverige bör göra som USA och flytta sin ambassad i Israel från Tel Aviv till Jerusalem – det enades Liberalernas riksdagsgrupp om på tisdagen, rapporterar Sveriges Radio. 

– Jag vill inte uttala mig om precis exakt när det ska ske, men Liberalernas uppfattning är att Sverige vid lämplig tidpunkt bör flytta vår ambassad, säger Fredrik Malm (L), utrikespolitisk talesperson.

Två motioner om att flytta ambassaden finns redan på riksdagens bord, en från SD och en från en KD-politiker. På torsdag ska utrikesutskottet yttra sig och L kommer då att ställa sig bakom KD-politikerns motion.

-Pettersson säger att Liberalerna är bra konstiga. Nu vill de flytta ambassaden, för en kort tid sedan godkände de en regering i Sverige med Margot Wallström som utrikesminister…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Liberalerna: Flytta svenska ambassaden till Jerusalem

  1. Gamla Folkpartiet hade också namnet Vingelpartiet.
    Det är väl en sån fråga man ska driva i ”opposition” som man vet att det islamistiska partiet socialdemokraterna aldrig går med på.

  2. Tycker Liberalerna lika som politiker i SD och KD i denna fråga?

    Inte bra om Jan får reda på det.

    • Stackars Jan’s barn…Liberalerna röstar som SD….så synd om Jan’s barn…. 😢
      ”Jag kommer aldrig rösta med SD, det spelar ingen roll om Sverige och svenskarna får lida i hemsk misär för all framtid, eller att SD har nått jättebra för Sverige och svenskarna….jag kommer ändå rösta mot SD och Sverige/svenskarna.

      Vissa i Sverige är mycket, mycket sjuka !!!

      • SD är troligen bästa val för välintegrerade utlänningar inklusive utlandsfödda adopterade.

Kommentera